Video : Tipsbladet
Superliga

Michelsen om tæt top seks-kamp: Afgøres først til marts

Den tætte kamp om top seks i 3F Superligaen anno 2019/20 bliver ikke afgjort før de sidste grundspilskampe i marts, slår Jakob Michelsen fast.

OB er på femtepladsen i Superligaen efter de første 16 runder.

Men fynboerne har blot tre point ned til AaB på syvendepladsen, som lige nøjagtig ikke giver adgang til mesterskabsslutsspillet, og fra fjerde- til niendepladsen adskilles holdene af bare fem point.

Læs også:Superligaens bedste: Brøndby og FCM deler førstepladsen

Derfor er OB på ingen måde sikret en plads i top seks, og cheftræner Jakob Michelsen forventer heller ikke, at det bliver afgjort før de sidste grundspilskampe i marts.

- Man er altid farvet af den sidste kamp, hvor man selvfølgelig gerne ville have haft minimum et point, når vi nu kommer tilbage i kampen.

Læs også:A.K Jacobsen lavede to kasser i Reserveligaen

- Det er tæt. FCK, FC Midtjylland og Brøndby har allerede nu lagt sig i en position, hvor de formentlig kommer i top seks, og så vil der være seks klubber, der kæmper om de sidste tre pladser. Der er vi iblandt, og det bliver først afgjort til marts.

- Det er med at holde sig til nu her indtil jul. Vi har et svært program efter landskampspausen, og det handler om at holde os til, så vi er med, når tingene afgøres til marts, siger han til OBstruktion.

Inden vinterpausen venter kampe mod FC Midtjylland, AC Horsens, AaB og FC København for Michelsen og co.

Læs også:OB-målskytte om nederlag: Pisseirriterende

Læs også:Skuffet Michelsen: Forsvarer os ikke ret godt

Læs også:Lykkelig matchvinder i målorige: Det er en af de vildeste kampe