Video : Tipsbladet
La Liga

Lenglet om svær Griezmann-start: Ikke nemt at komme til Barcelona

Clement Lenglet er overbevist om, at Antoine Griezmann nok skal vænne sig til at være i FC Barcelona.

FC Barcelona måtte betale i omegnen af 900 millioner kroner for at købe Antoine Griezmann i Atlético Madrid.

Med sådan et prisskilt medfølger ganske naturligt også et stort forventningspres, men den franske angriber har ingenlunde på den perfekte start på sit ophold i den spanske storklub. I flere kampe har Griezmann sågar været henvist til bænken.

Men holdkammerat og landsmand Clement Lenglet er overbevist om, at 28-årige Griezmann nok skal finde fodfæste på Camp Nou.

Læs også:PSG-profil: Neymar har det fint i Paris

- Det er ikke nemt at komme til en klub som Barcelona. Mange spillere har været her længe og har en historie sammen. Det samme gælder på det franske landshold, hvor man spiller på en meget specifik måde. Vi positionerer os på en anden måde, end Antoine har været vant til i Atlético, hvor han startede langt tilbage, fortæller forsvarsspilleren tirsdag på et pressemøde og tilføjer:

- Det kræver tid at blive mere tilpas på banen og spille så godt som muligt. I Barcelona forsøger vi at vinde bolden så højt som muligt på banen med løb på 20-30 meter. I Atlético var det en smule anderledes, fordi de faldt tilbage og lavede løb på 50-60 meter i stedet. Det skal man lære, og det tager tid.

- Både fysisk og psykisk er det anderledes. Man skal være forberedt. Antoine arbejder på det til træning hver dag, og jeg er sikker på, at det bliver bedre for hver eneste kamp, han spiller.

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: FC Barcelona kigger på Bayern München-stjerne

På pressemødet blev Lenglet desuden spurgt, om Griezmann præsterer anderledes for landsholdet end for FC Bracelona.

- Anderledes er et stort ord, men han har det sjovt med landsholdet. Han har været med i lang tid, han har vundet nogle store turneringer med holdet, og han var vundet en virkelig smuk en af slagsen. Selvfølgelig kender han holdet rigtig godt, og han er rigtig glad for at være her. Han har en stærk historie med holdet.

- Men han er også rigtig glad for at være i Barcelona, selvom I siger noget andet. Han smiler hver eneste dag og ser ud til at have det godt både på og udenfor banen.

Antoine Griezmann har fået netmaskerne til at blafre fire gange i sine første 15 kampe for klubben.

Læs også:Barca-præsident: Messi bliver her i mange år

Læs også:Bale frosset ude i Real - træner med Wales

Læs også:Valverde: Umuligt ikke at være afhængige af Messi