Video : Tipsbladet
Landshold

Spanien forventes at præsentere 'ny' landstræner allerede i dag

Luis Enrique ser ud til at vende tilbage til jobbet som spansk landstræner, og allerede i dag bliver han præsenteret som afløser for sin tidligere assistent, Robert Moreno, som sagde et tårevædet farvel

Som beskrevet her på Tipsbladet.dk i går ligner det endnu et landstrænerskifte for Spaniens landshold. Tilbage i juni sagde Luis Enrique stop for at passe sin kræftsyge datter, Xana, som på tragisk vis gik bort tilbage i august. I stedet overtog Enriques assistent, Robert Moreno, som har ført Spanien succesfuldt gennem EM-kvalifikationen.

Nu vil det spanske fodboldforbund genansætte Luis Enrique, og ifølge den spanske avis Marca vil han blive præsenteret allerede i dag, når fodboldforbundet har indkaldt til pressemøde kl. 12:30.

Læs også:Medie: Luis Enrique vender tilbage som spansk landstræner til EM

Luis Enrique bliver ansat med øjeblikkelig virkning frem mod næste års EM-slutrunde, og det betyder også, at Robert Moreno for sidste gang stod i spidsen for Spanien, da de i går vandt 5-0 over Rumænien.

Her var det en Robert Moreno i tårer efter kampen, og han deltog heller ikke i det efterfølgende pressemøde. Han fortalte selv de spanske landsholdsspillere, at det ville blive hans sidste kamp som landstræner, og denne udmelding gav efter sigende også anledning til tårer blandt spillerne.

Læs også:Det spanske fodboldforbund har tiltro til uprøvede Moreno

Robert Moreno sagde dog allerede i forbindelse med sin ansættelse tilbage i juni, at han ikke vil stå i vejen for, at Luis Enrique kunne vende retur til posten som Spaniens landstræner. Dette ser altså nu ud til også at blive tilfældet for et landshold, som dermed skifter landstræner for femte gang siden 2016.

Læs også:Luis Enrique stopper som spansk landstræner - assistenten tager over

Læs også:De Gea er blevet vraget på det spanske landshold - Kepa er nyt førstevalg

Læs også:Cazorla er tilbage på det spanske landshold