Video : Tipsbladet
Superliga

Lillebror Sanneh forlader AaB uden kontrakt

Muhammed Sanneh får ikke kontrakt i AaB i denne omgang.

Bubacarr Sanneh var en stor profil i Superligaen for først AC Horsens og derefter FC Midtjylland, og gambianerens lillebror, Muhammed Sanneh, har også prøvet lykken i Danmark.

I de seneste par dage har den 19-årige gambianer været til prøvetræning i AaB. Det fortalte Modou Lamin Beyai fra agentfirmaet Modoustic Sports PR, der repræsenterer den yngre Sanneh, til tipsbladet.dk onsdag. 

Læs også:Malmö FF-spiller: Der er interesse fra danske klubber

Men Muhammed Sanneh må rejse fra AaB uden kontrakt. Det bekræfter administrerende direktør Thomas Bælum ifølge Nordjyske.  

- Feedbacken fra trænerne er, at han ser spændende ud, men det er ikke noget, vi kommer til at slå til på nu og her. Han har gjort det godt, men lige nu er han ikke en spiller, der kan gå ind og gøre en forskel i vores trup, siger Thomas Bælum, der dog tilføjer, at AaB vil holde øje med ham.

Læs også:Tidligere dansk landsholdsspiller prøvetræner i 2. Division

Muhammed Sanneh forlader Danmark torsdag, da han skal spille for Gambias U20-landshold.

Mens lillebror Sanneh altså forlader Danmark, kan storebror Bubacarr Sanneh til gengæld være på vej tilbage til Danmark. Ifølge BT holder Brøndby øje med forsvarsspilleren, der forlod FC Midtjylland i januar 2018 for Anderlecht og i øjeblikket er udlejet til tyrkiske Göztepe.

Læs også:Vejle-boss ikke fristet af job i AaB

Læs også:Avis: Brøndby vil forstærke forsvaret med tidligere FCM-profil

Læs også:Bubacarr Sannehs lillebror træner med i Superliga-klub