Video : Tipsbladet
Superliga

FCM-spiller håber på kort skadespause: Må se mit hold på tv i aften

FC Midtjyllands Mikael Anderson er ude af aftenens opgør mod OB. Han fortæller her hvorfor.

Han fik debut for landsholdet mod Tyrkiet, islandske Mikael Anderson, og han spillede også tre dage senere mod Moldova, hvor han tilmed stod for en assist. Kampene for Island kommer dog til at gå ud over FC Midtjylland. Superligaens tophold har nemlig ikke den dygtige kantspiller til rådighed, når man møder OB på udebane i dansk fodbolds bedste række.

Anderson, der har været varm i Superligaen, fik et slag i brystet i landskampen mod Moldova - det har skadet nogle ribben, og derfor kan han ikke trække i kamptøjet mod fynboerne.

- Det går meget bedre med mine ribben, og jeg håber på at være klar til at spille om en uge til 10 dage. Det var et rigtigt slag for mig, men heldigvis er der ikke noget brækket. Jeg prøvede, men var ikke i stand til at fortstætte. Jeg havde problemer med at trække vejret, og jeg følte, at det var bedst at gå ud af kampen og give en anden muligheden for at spille og hjælpe holdet. Det tager tid at komme sig over sådan noget her.

- Lige nu forsøger jeg at jeg bare at holde mig fit ved at cykle, og så må jeg se mit hold på tv i aften. Forhåbentlig er vi i stand til at vinde kampen og fortsætte med at have syv points forspring til FC København, sger Mikael Anderson til mbl.is.

Anderson har scoret fire gange i 15 Superliga-kampe i denne sæson. I sommer vendte han tilbage til FC Midtjylland efter et lejeophold i hollandske Excelsior, og han har i den grad grebet chancen under først Kenneth Andersen og siden Brian Priske.