Video : Tipsbladet
Superliga

FCK-kaptajn før Lugano og derby: Ikke svært at finde motivationen

FC København møder Lugano i Europa League og Brøndby IF i Superligaen i den kommende uge, og så er det ikke svært at blive motiveret, mener Carlos Zeca.

Den indeværende uge kan blive afgørende for FC København – både i Europa League og Superligaen.

Torsdag kan københavnerne potentielt sikre videre avancement i Europa League, hvis de besejrer schweiziske Lugano, og Dynamo Kiev slår Malmö FF, og søndag venter et derby mod ærkerivalerne Brøndby IF i Superligaen.

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 17. runde

Og når der er sådan nogle kampe på menuen, er det ikke svært at blive motiveret, understreger FC Københavns kaptajn, Carlos Zeca, ifølge klubbens hjemmeside.

- Det er ikke svært at finde den rette motivation til de her kampe. De er begge store, og vi skal gå efter at vinde dem begge, men vi ved også, at de kommer meget tæt på hinanden og derfor er det vigtigt, at vi gør alt rigtigt. Både i kampene og i perioden mellem dem for at være helt klar til opgaverne, siger Zeca.

Læs også:Divisionsforeningen afviser Solbakken: Vi har lyttet til FCK's programøn...

Kaptajnen understreger samtidig, at FC København skal gå klogt til kampene.

- Vi skal have fokus på begge kampe og gribe dem smart an i vores tilgang til dem, for vi går efter at gå videre i Europa League, og vi ved alle, hvor vigtigt et Derby er for klubben, fansene og os spillere.

FC København møder Lugano torsdag aften klokken 21.00, før de møder Brøndby IF søndag klokken 11.45 i Parken. 

Læs også:Revser Åge Hareide: Han er barnlig og illoyal