Video : Tipsbladet
Champions League

Inter-træner efter Champions League-exit: Vi havde fortjent mere

Antonio Conte roser sit mandskabs præstation i Champions League, hvor han mener, at holdet havde fortjent mere.

Inter er færdige i dette års Champions League. Efter et nederlag til et reservespækket FC Barcelona-mandskab tirsdag aften står det klart, at italienerne slutter på tredjepladsen i deres gruppe, mens FC Barcelona og Dortmund ender på de to øverste pladser.

Men Inters cheftræner, Antonio Conte, kan ikke brokke sig over sine spilleres præstation i tirsdagens kamp. Det siger han selv ifølge Football Italia.

Læs også:Premier League-klubber meldes interesseret i fyret Carlo Ancelotti

- Vi havde chancerne for at vinde kampen, og vi skabte mulighederne, men manglede kynismen til at konvertere dem. Jeg har intet at klage over, da mine spillere gav alt. Vi manglede bare et mål og indkasserede i stedet et i den anden ende, da vi kom bagud 2-1, og det dræbte os virkelig, siger Antonio Conte.

Antonio Conte mener også, at Inter havde fortjent bedre, når man ser på deres præstationer i årets turnering.

Læs også:Barca-målscorer om Ansu Fati: Vi beviser, at La Masia stadig fungerer

- Når vi ser på gruppen og vores samlede præstation, synes jeg, vi havde fortjent mere. Men når man ikke kommer videre, skal man rulle ærmerne op og fortsætte med at hjælpe holdet med at vokse. Det er alt sammen værdifuld oplevelse. Vi er nødt til at komme tilbage på fødderne og gå videre, siger Antonio Conte.

Mens Inter er færdige i Champions League for denne sæson, kan Antonio Conte dog glæde sig over, at holdet i øjeblikket fører Serie A foran Juventus.

Læs også:Officielt: Ancelotti er fortid i Napoli

Læs også:Inter ude efter nederlag til Barcelona-reserver - Dortmund videre med sejr