Video : Tipsbladet
Superliga

FCM-direktør afslører: Vi blev tilbudt Robert Skov, men troede ikke på ham

FC Midtjyllands administrerende direktør, Claus Steinlein, kom mandag med en interesse afsløring.

Med 29 mål i sidste sæsons Superliga slog Robert Skov Ebbe Sands målrekord, der nåede at stå i 20 år, og de mange mål sikrede i sommer den giftige silkeborggenser et skifte til Bundesligaen og Hoffenheim. Her var Robert Skov i fokus så sent som i fredags, hvor han med et mål og en assist gjorde sit til at sikre Hoffenheim point, men holdet endte med at tabe 2-4 hjemme til Augsburg.

Kantspillerens udvikling de sidste to-tre år har været enorm. Han endte med at blive en kæmpe profil i Silkeborg IF, inden han i sommeren 2018 skiftede til FC København. Efter lidt startvanskeligheder blev han Superligaens største profil i fjor og endte med at indbringe FCK et stort millionbeløb.

Men faktisk var det slet ikke givet, at det var i FCK, han skulle være.

For FC Midtjyllands administrerende direktør, Claus Steinlein, kom mandag aften i programmet "Offside" på 3+ med en ganske interessant nyhed. FC Midtjylland havde muligheden for at hente Skov, men takkede nej.

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2020

- Robert Skov, ham var vi inde og overveje og fik ham også tilbudt tildigere - det var vinduet før eller sådan noget - end FCK endte med at tage ham. Både på statistikken, og når vi kiggede på ham, troede vi ikke, at han kunne gøre det, sagde Claus Steinlein.

- Man kan ikke vinde hver gang, lød det efterfølgende fra Peter Graulund:

- Nej nej, og vi havde også fejlet med Simon Kjær. Ham havde vi trænet, men vi syntes ikke, han var god nok til at være blandt de otte bedste ud af 16 på Akademiet. Sådan er fodboldfolk - vi kan altid finde fejl. Når vi sidder og kigger, siger vi, at vi er fejlfri, men selvfølgelig har vi lavet fejl, og Robert Skov ville jeg da gerne have haft.

Værten Mads Laudrup konstaterede så, at det kostede Claus Steinlein en sommerferie til 50-60 millioner kroner, hvorefter Claus Steinlein svarede:

Læs også:Årets sidste Superliga-kamp: Solbakken bænker cypriotisk angriber

- Ja ja, men så er der jo en af de andre af vores spillere, der er blevet til noget - det kunne også have været, at Robert Skov ikke var slået til ude hos os. Stor ros til FCK og Robert for at have lavet den udvikling. Man egentlig bare glad for at se, når de unge mennesker lykkes, svarede Claus Steinlein.

Robert Skov har siden skiftet til tysk fodbold formået at omstille sig - nu spiller han venstre wing back i et system med tre centrale forsvarsspillere, og danskeren har altså fortsat øje for målet. To gange har han scoret i indeværende sæson.

Skov nåede at spille 74 Superliga-kampe for Silkeborg IF, inden han blev købt af FC København.

Læs også:Hoffenheim-boss vil have mere Robert Skov på venstre wing back

Læs også:OB-træner aner overraskelsen: Malmö viste vejen

Læs også:Solbakken skal snakke fremtid med Nicklas Bendtner tirsdag