Video : Tipsbladet
Premier League

Guardiola vil ikke købe Silva-afløser

Pep Guardiola regner ikke med, at Manchester City skal finde afløseren for David Silva i en anden klub.

Til sommer må Manchester City vinke farvel til en af klubbens helt store spillere.

David Silva takker af efter ti utrolige sæsoner i klubben og efterlader sig samtidig et stort hul på den centrale midtbane.

Men Pep Guardiola har ikke umiddelbart tænkt sig at bruge penge på en afløser.

Læs også:Flot hæder til Kasper Schmeichel: Bedste målmand på fornem liste

- Jeg tror ikke, at vi kommer til at gøre noget på denne position. Jeg tror ikke, at vi køber nogen. Måske ændrer det sig - det afhænger af de næste seks måneder. Men jeg har andre prioriteter, og jeg tror ikke, at jeg køber nogen, for jeg har allerede nok spillere.

- Bernardo (Silva, red.) kan spille der, vi har Phil (Foden, red.), vi har (Ilkay, red.) Gündogan, vi har Kevin (De Bruyne, red.), så jeg tror ikke, at vi kommer til at gøre noget. Vi må se, om det har ændret sig efter sæsonen, fortæller Guardiola på pressemødet forud for opgøret mod Wolves.

David Silva er fyldt 33 år og har i denne sæson ikke været lige så afgørende som tidligere, men Guardiola forventer, at der fortsat er masser af gode ting i vente fra den spanske kreatør.

Læs også:City-angriber: Agueros tid er ovre

- Når David har spillet, har han spillet godt. Problemet lige nu er, at han er skadet, men når han spiller, er han konkurrencedygtig og engageret, og jeg er overbevist om, at han kommer til at give os flere utrolige minder i løbet af sæsonen.

David Silva står noteret for mere end 400 førsteholdskampe for Manchester City.

Læs også:De Bruyne vil vinde flere titler

Læs også:Jürgen Klopp utilfreds med tæt juleprogram: Det er en forbrydelse

Læs også:Fredagens rygtebørs: Chelsea lurer på PSG-duo