Video : Tipsbladet
Superliga

Tidligere Randers-målmands skifte endte i kaos: Var involveret i biluheld

Hannes Halldorsson fik i fjor sit store skifte væk fra Randers FC, men efter kort tid i Qarabag FK påkørte han en mand. Det blev startskuddet til en hektisk periode.

Hannes Halldorsson blev først fuldtidsprofessionel som 29-årig, så da Qarabag FK i sommeren 2018 tilbød ham en stor kontrakt, sagde han ja. I Aserbajdsjan fik han chancen for at lægge penge til side til tiden efter karrieren og for at spille europæisk fodbold på et stort stadion.

Men målmandens skifte blev aldrig, som han håbede. Bedst som Halldorsson skulle forsøge at spille sig på holdet, var han involveret i et trafikuheld, der kostede megen bekymring for den nyligt tilflyttede spiller.

Læs også:Gammel kending kigger forbi: VM-keeper træner med i Randers

Havde det ikke været for en mand ved navn Nurlan, som var fixer - altså hjalp den islandske familie på plads og ordnede en masse praktiske ting - ville Halldorsson ikke ane sine levende råd.

- Jeg påkørte en lokal mand, der lige pludseligt sprang ud på vejen. Heldigvis overlevede han, men det var en hård påkørsel og blev starten på to måneder, hvor jeg oplevede store konsekvenser, mens jeg skulle forsøge at komme ind på holdet. Det var meget hektisk, og det var Nurlans skyld, at det ikke endte som en katastrofe, fortæller Hannes Halldorsson til Randers Amtsavis.

Læs også:Tidligere Randers-keeper vender hjem til Island

Heller ikke sportsligt gik skiftet østpå godt. Den nu 35-årige målmand have ellers skrevet en toårig kontrakt i Qarabag, men nåede bare otte kampe for klubben, før han forlod den igen i april 2019.

Her skiftede han hjem til Valur i Reykjavik og er dermed vendt tilbage til islandsk fodbold for første gang, siden han forlod KR Reykjavik i 2014. Det var til fordel for Sandnes Ulf i Norge, og siden gik Halldorsson til NEC Nijmegen i Holland, Bodø/Glimte i Norge igen, Randers FC og altså Qarabag FK.

Læs også:Blev aldrig en succes: Tidligere Randers-keeper færdig i mesterklub

Læs også:Hannes Halldorsson på vej væk fra Qarabag

Læs også:Tidligere Randers-keeper så skriften på væggen i sommer