Video : Tipsbladet
Premier League

Ingen genforening med Kjær: Manager udelukker AC's Milan-skifte

Tidligere på dagen skrev en italiensk avis, at Andreas "AC" Christensen og Simon Kjær kunne blive genforenet i AC Milan, men det udelukker Frank Lampard.

AC Milan ligger på en katastrofal 12. plads i Serie A, og det skal der rettes op på. Derfor hentede klubben Zlatan Ibrahimovic tilbage tidligere i transfervinduet, og derfor skal defensiven have en overhaling.

Flere medier har de seneste dage skrevet, at Danmarks landsholdsanfører, Simon Kjær, meget vel kan ende i den nødlidende storklub. Tidligere fredag bragte La Gazzetta dello Sport så også Andreas Christensen i spil.

Læs også:Avis: AC Milan kan få rent dansk midterforsvar

Men der bliver ingen landsholdsgenforening i Milano. Det slog Chelsea-manager Frank Lampard fast på dagens pressemøde forud for lørdagens opgør mod Burnley.

- Det kan jeg udelukke. Jeg kan godt lide Andreas som spiller, og jeg vil have ham til at være alle de ting, jeg mener, han kan være. Virkeligheden er, at vi har konkurrence her, og jeg er nødt til at vælge baseret på, hvad jeg ser, sagde Lampard.

Læs også:Officielt: Chelsea udlejer ung forsvarsspiller til Championship-klub

- Jeg vil arbejde på alle de ting, som vi kan forbedre. Jeg tror, at alle de ting kan gøre ham til en fantastisk spiller. Han bliver nogle gange fejlbedømt på grund af alder.

23-årige "AC" startede inde i seks af Chelseas første syv Premier League-kampe i denne sæson, men siden dengang har han blot fået to optrædener i ligaen. Derudover har Lampard brugt ham i fire yderligere kampe.

Læs også:Torsdagens rygtebørs: Andreas Christensen blandet ind i Chelsea-handel

Læs også:Simon Kjær rygtes til storklub: Kan indgå i byttehandel

Læs også:Endelig spilletid: Andreas Christensen og Chelsea nemt videre i FA Cuppen