Video : Tipsbladet
Superliga

Langtidsskadet FCK-duo tilbage på træningsbanen

FC København havde langtidsskadede Nicolai Boilesen og Jonas Wind tilbage på træningsbanen mandag. Der går dog fortsat et stykke tid, før de er helt klar igen.

I FC København har både venstrebacken Nicolai Boilesen og angriberen Jonas Wind har siddet ude med langtidsskader i store dele af efteråret, men det begynder så småt at lysne for duoen.

Da FC København mødte ind til forårets første træning i år mandag, var duoen således omklædt og med på træningsbanen. Det meddeler FC København på sin hjemmeside, hvor de skriver, at både Boilesen og Wind deltog lidt i dagens lette træning.

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2020

Et comeback er dog stadig ikke lige rundt om hjørnet, og der er stadig et stykke vej endnu, skriver klubben. Men Nicolai Boilesen håber at kunne træne fuldt med i starten af marts.

- Der er dog stadig et stykke vej endnu, men jeg håber, at jeg kan begynde at træne fuldt med omkring 1. marts og så måske få nogle minutter i en reserveligakamp i landskamppausen i marts. Men det kommer selvfølgelig helt an på, hvordan det går i de næste uger, siger Nicolai Boilesen til fck.dk.

Læs også:FCK giver Ragnar Sigurdsson kort kontrakt

Derimod bliver der ikke sat dato på, hvornår Jonas Wind håber at være tilbage i fuld træning.

De eneste, der ikke deltog i træningen mandag, var Carlo Holse og Pieros Sotiriou. Det skyldes, at Carlo Holse har været udtaget til U21-landsholdet, der spillede søndag, mens Pieros Sotiriou ganske enkelt har fået en ekstra fridag.

FC København indleder foråret mod Esbjerg fB i Superligaen fredag den 14. februar.

Læs også:Ingen kontrakt med FCK: Stephan Andersen møder stadig op til træning

Læs også:SønderjyskE ophæver med skadesplaget offensivspiller