Video : Tipsbladet
La Liga

Medie: Særlig klausul kan give Setien kort ophold i Barcelona

Ifølge ESPN er der en klausul i kontrakten med Quique Setien, der giver FC Barcelona mulighed for at finde en anden træner til sommer

Som forventet fyrede FC Barcelona sent mandag aften træner Ernesto Valverde - i øvrigt som den første træner fyret af FC Barcelona siden Louis van Gaal i 2003. Han er blevet erstattet af den tidligere Real Betis- og Las Palmas-træner Quique Setien, som har fået en kontrakt til 2022.

Så lang tid kommer han dog ikke nødvendigvis til at sidde i trænersædet på Camp Nou. Mediet ESPN skriver nu, at FC Barcelona har fået tilføjet en klausul i kontrakten med den 61-årige spanier, der giver dem lidt albuerum til at finde en anden løsning.

Læs også:FC Barcelona har præsenteret klubbens nye cheftræner

Allerede til sommer kan FC Barcelona nemlig angiveligt vælge at ophæve kontrakten. Dermed har ledelsen i den catalanske storklub et halvt års tid til at finde en anden kandidat, hvis de beslutter sig for ikke at holde fast i Setien.

Det vil samtidig kun give Quique Setien resten af indeværende sæson til at overbevise om, at han er den rette mand til at føre FC Barcelona til succes.

Læs også:Officielt: Barcelona fyrer Valverde med øjeblikkelig virkning

Mens rygterne om Ernesto Valverdes fyring var på sit højeste, var navne som Xavi og Mauricio Pochettino varme på rygtebasis, og spørgsmål er, om FC Barcelona har fået tilføjet klausulen i Setiens kontrakt for at give sig selv tid til at forfølge disse muligheder.

Læs også:Flere medier rapporterer: Barcelona-træner er blevet fyret

Læs også:Guardiola tager Valverde i forsvar: Han fortjener ikke det her

Læs også:Barcelona må undvære Suárez i fire måneder