Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: FCK er klar til at gøre AaB'er til en af de dyreste internt i Danmark

FC København er ifølge Ekstra Bladet villig til at slippe omkring 25 millioner kroner for Mikkel Kaufmann. Det vil gøre ham til en af de dyrest solgte spillere mellem to Superliga-klubber.

Mikkel Kaufmann har bare spillet en halv sæson fast i Superligaen, men her beviste han, at han kan lave mål. Den slags er mange penge værd. Helt konkret 25 millioner kroner, skriver Ekstra Bladet.

Det er ifølge avisen den pris, som FC København er klar til at betale for at få AaB til at slippe holdets aktuelle topscorer. Det vil i givet fald gøre Kaufmann til en af de dyreste spillere nogensinde handlet mellem to danske klubber.

Læs også:Avis: FC København jagter angriber i AaB

Den "titel" er Kaufmanns måske kommende holdkammerater Victor Nelsson indehaver af. Han kostede angiveligt 27-28 millioner kroner, da FC København købte ham i FC Nordsjælland i sommer.

AaB kan også godt tillade sig at forlange gode penge for Kaufmann. Dels er han ung, dels er han U-landsholdsspiller, dels har klubben kontrakt med ham i tre et halvt år frem i tiden.

Læs også:AaB bekræfter FCK-rygter: Forhandler om salg af Mikkel Kaufmann

Nordjyderne bekræftede tidligere på dagen, at klubben forhandler om et salg af 19-årige Mikkel Kaufmann. Den lod ikke vide, om der var tale om FCK, men det tyder alt altså på, at det er.

FC København råder i forvejen over angriberne Dame N’Doye, Michael Santos, Pieros Sotiriou og Jonas Wind, mens Mohamed Daramy også kan spille længst fremme.

Læs også:AaB: Nicolaj Thomsen er ikke aktuel i denne omgang

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Læs også:AaB-stopper håber på fremgang: 2019 var ikke et positivt år for mig