Video : Tipsbladet
Premier League

Efter Kepa-kritik: Chelsea udser sig ung United-keeper som mulig erstatning

The Times skriver, at Dean Henderson er blandt spillerne, som Chelsea indledningsvist har identificeret som mulig afløser for Kepa Arrizabalaga.

Kepa Arrizabalaga er verdens dyreste målmand, men der er alt for langt mellem kampene, hvor han lever op til sit prisskilt.

Han så heller ikke for heldig ud i remissen mod Arsenal tirsdag, og i kølvandet på 2-2 kampen skriver flere engelske medier nu, at Chelsea seriøst overvejer at sælge spanieren og erstatte ham med en ny keeper.

Det skrev blandt andre Bleacher Report onsdag, og nu bekræfter  The Times også, at det er tilfældet.

Begge medier er enige om, at Nick Pope fra Burnley er blandt målmændene, der allerede nu er blevet identificeret som mulig afløser for Kepa. Men The Times nævner også Manchester United talentfulde målmand, Dean Henderson, som en anden option, The Blues har kig på.

Den 22-årige englænder har tilbragt det sidste halvandet år på leje for Sheffield United, hvor han lige nu står noteret for markant flere clean sheets end Manchester Uniteds førstemålmand David de Gea.

The Times skriver dog, at det er tvivlsomt, hvorvidt Manchester United vil overveje at sælge til Chelsea, selvom Henderson nærmest blot er tredjemålmand i klubben lige nu.