Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Det går godt med Guti

Almería har gode chancer for at slå Elche i eftermiddag.

Søndag kl. 16.00
Almería – Elche
1
1,80 @ bet365

Det gav anledning til løftede øjenbryn flere steder, da Almería i starten af november kunne meddele, at Pedro Emanuel blev afskediget som træner for klubben, der nærmest i samme ombæring satte navn på den nye mand i spidsen for holdet. José María Gutiérrez blev fløjet ind til sit første job som cheftræner, og det har ingen af parterne haft grund til at fortryde.

De ambitiøse andalusiere topper nemlig La Liga 2, efter ”Guti” har løftet holdets gennemsnit fra 1,7 til 2,1 point per kamp, mens man under den tidligere Real Madrid-legende står med 6-3-1 som udbytte af de første 10 kampe.

Og mens Elche har fået to point ud af de første tre kampe i år, så har Almería gjort rent bord med lutter sejre og en målscore på 8-1. Almería topper derfor tabellen før 25. spillerunde, mens Elche under José Rojo Martín – der bedre er kendt som Pacheta – ligger i laget derunder. Det ses også på holdets udekampe mod top 6-hold under den 51-årige træner, der står med 1-2-5 som udbytte af sådanne kampe. Odds 1,80 virker med andre ord som en flot betaling på det oplagte 1-tal.

Bonus-spil: Knivskarpt angrebstalent

Darwin Nuñez kom til Almería før sæsonen som en del af klubbens økonomiske satsning fra Peñarol i hjemlandet Uruguay. Og efter en sæsonstart, der både bød på ture med landsholdet samt skader, har den 20-årige angriber for alvor foldet talent ud i de seneste uger.

Alene i de sidste fire kampe har Nuñez scoret seks mål (!), så totalen for sæsonen nu er på 9 scoringer i 14 ligakampe.
Det gør Nuñez til et interessant målscorerobjekt – og interessen er ikke mindre af, at angriberen allerede har fået status af straffesparksskytte for Almería, som må forventes at dominere kampen mod Elche.

Unibet giver 2,40, mens Bet25 giver 2,55. Betfairs odds 2,80 på mål af angriberen topper derfor markedet og kan indgå som en del af dagens kuponer.