Video : Tipsbladet
Superliga

OB-boss om salg af Bashkim Kadrii: Vi har fået en meget fin pris for ham

Bashkim Kadrii har skiftet OB ud med Al-Fateh FC i Saudi-Arabien. Fynboerne fik en meget fin pris for ham, fortæller OB-boss.

Bashkim Kadrii er skiftet fra OB til Al-Fateh i Saudi-Arabien, og handlen sender en fin pose penge i OB’s retning, fortæller OB’s sportsdirektør Jesper Hansen i en pressemeddelelse.

Læs også:Officielt: Randers henter midtbanespiller i OB

I samme ombæring roser OB-bossen roser den nu tidligere angriber.

- Bashkim Kadrii har over to omgange været en fremragende spiller for OB, og han har især i 2019 vist sit store værd for klubben. Han har lavet 10 mål og fem assists i efteråret, og i flere kampe i træk stod han bag enten et mål eller et oplæg i Superligaen. Han kan holde i bolden, har blik for sine medspillere, er god på dødbolde og har et venstreben, der lyner som få andre herhjemme. Bashkim har haft et ønske om at prøve kræfter i udlandet, og da vi har fået en meget fin pris for ham, ville vi ikke stå i vejen for det skifte.

- Vi har flere offensive esser i truppen, og der kommer også et par stykker ind til sommer, så vi er dækket godt ind i angrebet. Bashkim har selvfølgelig spillet en stor rolle både på og udenfor banen, hvor han er meget vellidt og en naturlig del af anførergruppen. Men OB er nu et sted, hvor man godt kan sælge sin topscorer og stadig spille med om en plads i top seks, som vi jagter ufortrødent i foråret, siger sportsdirektør Jesper Hansen.

Læs også:Stryger mod varmere himmelstrøg: Klub præsenterer Bashkim Kadrii på Twitter

Jesper Hansen er også snart fortid i OB, der har fundet en erstatning på posten i form af Michael Hemmingsen.

Læs også:Avis: SønderjyskE har forhørt sig om Brøndby-spiller

Læs også:AGF-boss afviser transferhistorie blankt: Det er en and

Læs også:Celta Vigo-træner vil straffe Pione Sisto: Raser over danskerens opførsel