Video : Tipsbladet
Serie A

Storspillende Andreas Cornelius har parkeret EM

Andreas Cornelius håber at få en plads i truppen, men på nuværende tidspunkt tænker han ikke meget på sommerens EM-slutrunde.

Andreas Cornelius skiftede forud for denne sæson til Parma, og det har foreløbig været et meget succesfuldt skifte for den danske landsholdsspiller.

Den tidligere FCK-spiller har scoret syv mål i 14 ligakampe for Serie A-klubben, og det gør ham topscorer i Parma. Med til historien hører tilmed, at Andreas Cornelius ofte er startet på bænken, så det er på beskedne 649 minutters spilletid, at danskeren har formået at lave syv mål.

Læs også:Transfervinduet lukker: Få handler og rygter - LIVE

Det får uden tvivl også landstræner Åge Hareide til at slikke sig om munden inden EM, men hovedpersonen selv tænker ikke meget på sommerens vigtige begivenhed på dansk grund.

- Det har jeg lidt parkeret. Nu har vi kvalificeret os, og så kommer der nogle landsholdssamlinger, hvor man selvfølgelig ind i det med fuld koncentration, men det er ikke noget, jeg tænker over på den måde i det daglige. Jeg tager det egentlig bare fra dag til dag og fra kamp til kamp. Jeg glæder mig selvfølgelig til det. Jeg er godt klar over, at det er kæmpestort, og at det bliver sjovt, men der er lang tid til. Og tingene kan sgu gå hurtigt i fodbold, siger Andreas Cornelius til Tipsbladet.

Læs også:FC København udnytter transfer-klausul: Har hele tiden været i aftalen

Du kan læse hele interviewet med Andreas Cornelius i Tipsbladet, som er på gaden i dag, fredag. Du køber Tipsbladet sammen med Ekstra Bladet. 

Læs også:DBU udelukker tre spillere fra U17-landsholdet

Læs også:Åbner op om SønderjyskE-exit: Kunne skrive en hel bog om mig og Glen

Læs også:Randers-angriber arbejder på klubskifte: Der kan ske noget inden fredag