Video : Tipsbladet
Superliga

AaB-boss om muligt profilsalg: Den kan stadig gå begge veje

Oliver Abildgaard kan stadig blive solgt i dag, men det er ikke givet. Til gengæld kommer Nicolaj Thomsen ikke til AaB i denne omgang, slår direktør fast.

AaB har allerede solgt én af klubbens egenudviklede profiler i dag, da Mikkel Kaufmann gik til FC København, men han bliver ikke nødvendigvis den sidste. Oliver Abildgaard kan stadig forlade Nordjylland på transfervinduets sidste dag.

I går bekræftede AaB i en selskabsmeddelelse, at den forhandlede med en anden klub om et salg af Abildgaard. De forhandlinger skal dog snart munde ud i noget, hvis midtbanemanden skal nå at skifte i denne omgang. Tranfervinduet lukker til midnat.

Det er dog stadig et åbent spørgsmål, om det bliver til noget. 

Læs også:AaB har droppet planer om Jores Okore-salg

- Det er status quo, i forhold til hvad vi skrev i går. Det kan stadig gå begge veje. Den er i spil, bolden. Den er ikke skudt til hjørne endnu, siger administrerende direktør Thomas Bælum til tipsbladet.dk.

Mens Oliver Abildgaard stadig kan nå at forlade AaB, skal klubbens fans ikke regne med at se en anden nordjyde komme ind den anden vej. Nicolaj Thomsen har ellers i flere omgange været på tale, men det bliver ikke i januar.

- Det er en vanvittigt spændende person og en vanvittigt spændende spiller, men lige nu er vi godt besat på de offensive midtbanefolk, siger Thomas Bælum.

Læs også:AaB-boss skyder vild transferhistorie ned: Det har jeg ikke hørt noget om

Hvad hvis I for eksempel sælger nogen?

- Man skal aldrig sige aldrig, men jeg forventer det ikke, slår direktøren fast.

Thomas Bælum sagde tidligere på dagen til tipsbladet.dk, at klubben også har opgivet at sælge Jores Okore i dette transfervindue. Det var ellers planen, men der har ikke været de fornødne bud på ham.

Læs også:Agent bekræfter: Jacob Rinne bliver i AaB

Læs også:FCK's nye angrebses: AaB vil altid være en del af mig

Læs også:FC København henter Kaufmann med øjeblikkelig virkning