Bitter Atletico Madrid-træner: Vi er nødt til at komme videre

Diego Simeone var langt henad vejen tilfreds med spillernes præstationer i Atletico Madrids nederlag til lokalrivalen Real Madrid. Derfor var nederlaget endnu mere bittert at sluge

Karim Benzema blev bødlen, da Atletico Madrid lørdag eftermiddag tabte 1-0 til Real Madrid i derbyet om den spanske hovedstad. Her følte Atletico Madrid-træner Diego Simeone ellers, at hans mandskab særligt i første halvleg var ganske godt med.

Og netop derfor var han utrolig skuffet efter kampen, hvor han på det efterfølgende pressemøde satte ord på nederlaget. Det skriver den spanske avis Marca.

- Første halvleg var god, og vi skabte farlige situationer, vi viste karakter. Kampen blev spillet, som vi kan lide det. I anden halvleg kom målet, og vi kæmpede for udligningen med stolthed. Vi tager herfra med en bitter følelse over ikke at have et resultat. Vi er nødt til at komme videre nu, lød det fra den argentinske træner.

Simeone er dog fortrøstningsfuld for fremtiden. Han har nemlig fuld tillid til det hold, han står i spidsen for.

- Jeg har et meget konkurrencedygtigt hold, og vi vil med garanti nå vores mål, hvis vi kan spille, som vi gjorde i første halvleg, fortæller han.

Atletico Madrid har gang i en skuffende sæson, hvor de blot ligger på femtepladsen i La Liga med hele 13 point op til netop Real Madrid på førstepladsen. De risikerer også at se et hul på op til tre point blive slået til den Champions League-givende fjerdeplads, hvis både Getafe og Sevilla vinder deres kampe i morgen.