Video : Tipsbladet
Europa League

Celtic-stopper hylder keeper: Jeg takkede ham efter kampen

Fraser Forster reddede Jens Stages straffespark i de sidste minutter af opgøret mellem FC København og Celtic. Noget, forsvarsspiller Ryan Christie.

Europa League-opgøret mellem FC København og Celtic endte torsdag aften uden vinder, da de to mandskaber spillede 1-1 i Telia Parken.

De danske mestre havde ellers muligheden for at nappe sejren og dermed et glimrende udgangspunkt før returkampen i Skotland, men store Fraser Forster i Celtic-målet fik akkurat hånden på Jens Stages straffespark, og så gik bolden tilbage i spil.

Det var især stopper Ryan Christie glad for. Det var ham, der havde haft hånd på bolden, så FC København med hjælp fra VAR blev tildelt et straffespark.

Læs også:Queens Park Rangers ser nærmere på tidligere AaB-talent

- Jeg gik direkte hen til Fraser efter kampen og takkede ham.

- Det er et utroligt antal straffespark, han har reddet. Hvad gang nogen går til bolden, har man tro på, at han kan redde den, og det er ret underligt at have det. 

- Bolden ramte min hånd, og jeg er ærlig nok til at sige det, men der var intet, jeg kunne gøre. Det var fra nært hold, så det gule kort er frustrerende at få, sagde midtbanespiller Ryan Christie efter opgøret.

Læs også:DBU-boss ser faresignaler i mange udenlandske ejerskaber

Han fik gult kort for at have begået straffesparket, og dermed er han ude af returopgøret torsdag i Skotland.

- Hele kampen havde jeg bevidstheden om det i mit hoved. Jeg var rolig og fløj ikke ind i tacklinger. Så er det frustrerende at være på den forkerte side af, hvad jeg mener er en hård dom, lød det.

Celtic var kommet foran med 1-0 på et mål af franske Odsonne Edouard - efter pausen udlignede senegaliseren Dame N'Doye for FC København.

Læs også:Celtic-keeper er uhyggelig på straffespark: Jeg går med mavefornemmelsen

Læs også:Solbakken: Falk skal score mere, hvis han vil tage næste skridt

Læs også:FCK har hentet 82 procent af Danmarks koefficientpoint i Europa