Video : Tipsbladet
Premier League

Brentford-dansker hyldes: Han kom ind og gjorde en forskel

Mads Roerslev fremtvang et straffespark i Brentfords deler mod Blackburn lørdag, og den unge dansker får rosende ord med på vejen af sin cheftræner.

Brentford har adskillige danskere i klubbens førsteholdstrup, og to af dem spillede en hovedrolle, da Championship-klubben fik point imod Blackburn lørdag eftermiddag.

Højrebacken Henrik Dalsgaard lagde nemlig op til Brentfords første mål, mens højrebacken Mads Roerslev fremtvang et straffespark, som Said Benrahma udnyttede til at sikre klubben et enkelt point.

Læs også:Frank efter remis: Jeg er irriteret, men også stolt

Mads Roerslev startede ellers på bænken, og det er en luksus, mener klubbens cheftræner, Thomas Frank.

- Det er dejligt at have en type som ham på bænken. Jeg ved, at han træner hårdt hver dag, så han er klar. Oftest kommer man kold ind som højre back, men han kom ind og gjorde en forskel. Det viser hans mentalitet, siger Thomas Frank ifølge Sutton & Croydon Guardian og tilføjer:

Læs også:Dansker-duo spillede nøglerolle, da Brentford afværgede nederlag

- Det var en fantastisk aktion ved straffesparket. Beslutningen om at give straffesparket kan diskuteres, men det var en fantastisk aktion.

Mads Roerslev, 20 år, kom til Brentford fra FC København i sommer, og den unge dansker har spillet syv kampe i Championship for Brentford, der er nummer fire i rækken.

Læs også:Blev købt for stort millionbeløb af Midtjylland: Nu indstiller han karrieren

Læs også:Dansk cheftræner var i dialog med Manchester City om trænerjob