Video : Tipsbladet
Premier League

Chelsea-stjerne: Denne gang vandt racismen

Antonio Rüdiger modtog en pibekoncert fra Tottenham-fansene lørdag eftermiddag.

Da Tottenham og Chelsea FC tørnede sammen på førstnævntes hjemmebane i starten af december, blev gæsternes forsvarsspiller Antonio Rüdiger udsat for rascisme. Det fortalte han i hvert fald efter slutfløjtet.

Beskyldningrne førte til, at Tottenham i samarbejde med politiet i London indledte en undersøgelse, og i starten af januar var parterne klar med en konklusion, som blandt andet blev til på baggrund af videomateriale og professionelle mundaflæsere - der var ikke beviser, som understøttede Rüdigers anklager om racisme blandt Tottenham-fansene.

Lørdag mødte Chelsea og Tottenham hinanden på Stamford Bridge, og her fik Antonio Rüdiger en hård medfart af de medrejsende Spurs-tilhængere, der buhede højlydt af tyskeren.

Læs også:Ingen beviser: Tottenham og politiet lukker sag om racisme mod Rüdiger

Det blev også bemærket af Chelsea-spilleren, der har fastholdt sine racismeanklager, selv om beviserne ikke var tilstrækkelige til at bakke dem op.

- Det er trist. Jeg ved ikke, hvorfor de gjorde det (buhede, red.), men måske er det, fordi jeg talte om racisme. Hvis man buher af mig af den grund, er man et dårligt menneske. Det her er et tegn på, at vi har store problemer, siger Antonio Rüdiger til The Guardian og fortsætter:

- I sidste ende er jeg alene i den her situation, fordi jeg er den eneste, der skal sluge det. Det får mig til at føle, at det for altid vil være sådan her. Denne gang vandt racismen. 

Læs også:17-årig Bournemouth-fan erkender racisme: Får lang karantæne

I lørdagens opgør spredte Antonio Rüdiger også i et enkelt tilfælde jubel blandt Tottenham-fansene. Det var efter 89 minutter, da han lavede selvmål, men Chelsea vandt alligevel kampen 2-1. 

Læs også:Balotelli om racisitske Lazio-fans: SKAM JER

Læs også:Lukaku vil se racisme-reaktion: Holdene og spillerne må vælge side

Læs også:Juve-midt: Vi skal forlade banen ved racistiske tilråb