Video : Tipsbladet
Europa League

Uheldige Sigurdsson sender tak til holdkammeraterne

Ragnar Sigurdsson begik det straffespark, som gav Celtic mulighed for at komme tilbage i opgøret mod FCK. Derfor er islændingen glade for, at det lykkedes at gå videre alligevel

Det var selvsagt ikke bevidst, at Ragnar Sigurdsson brugte hånden og sørgede for at Celtic fik det straffespark, som i hvert fald for en stund bragte dem tilbage i torsdagens spændende opgør i Glasgow. Men han er glad for, at FC Købenavn formåede at klare sig videre trods brøleren. Det fortæller han til Bold.dk.

For i minutterne efter Celtics udligning til 1-1 scorede først Pep Biel og siden Dame N'Doye og sikrede FC København en sejr på 3-1 og dermed avancement til Europa Leagues 1/8-finaler.

Læs også:FCK-helte frygtede Celtic-pres: Troede de ville tage kontrollen

Og efter kampen var den islandske forsvarsspiller da også hudløst ærlig om sin rolle i straffesparket. Han kunne ikke nå at reagere, og selvom den i Ragnar Sigurdssons optik ikke altid bliver dømt, vil han ikke løbe fra ansvaret.

- Der var hånd på, og der var straffe, ret skal være ret. Det var lidt uheldigt synes jeg. Jeg ventede bare på, at dommeren lavede VAR-tegnet. Det var et dårligt øjeblik for mig personligt, men drengene reddede mig i dag (i går, red.), og det har jeg takket dem for, lød det fra den rutinerede forsvarsspiller.

Læs også:Velspillende Kaufmann blev skadet: Var igennem hele følelsesregistret

Der er lodtrækning til 1/8-finalerne senere i dag, fredag. Du kan øverst i denne artikel se højdepunkterne fra opgøret, som sendte FC København videre i Europa League.

Læs også:Nelsson efter stor præstation: Noget af det fedeste, jeg har prøvet

Læs også:FCK udnytter Celtic-gaver og er videre i Europa League

Læs også:Solbakken om kommende modstander: Vi skal slå dem