Manchester City planmæssigt videre i FA-cuppen

Uden at folde sig helt ud spillede Manchester City sig videre til kvartfinale, da de onsdag aften ekspederede Sheffield Wednesday ud af FA Cuppen.

Sheffield Wednesday var ikke levnet mange chancer af diverse fodboldeksperter, da de onsdag aften fik besøg af The Citizens hjemme på Hillsborough.

Modsat hvad vi så i FA Cup-kampen mellem Chelsea og Liverpool tirsdag aften, stillede Pep Guardiola kun op med velkendte navne på holdet. Største overraskelse var måske at Claudio Bravo fik lov at vogte buret.

Første halvleg var ren City-dominans, men trods ni afslutninger kom Joe Wildsmith i Sheffield-målet aldrig rigtig på prøve, da ingen af dem var inden for målrammen.

Anden halvleg skulle dog blive en smule bedre. Sergio Aguero bragte efter 53 minutter Manchester City foran, da han bankede en fræk stikning fra Benjamin Mendy på Joe Wildsmith, der fik blokeret skudet, men måtte se bolden gå i en høj bue over sig selv og ind i nettet.

Gary Monks tropper var aldrig rigtig farlige for Citys forsvar, og midtvejs i anden halvleg lød skudstatistikken 13-1 i Citys farvør, ligesom de kampen igennem ikke havde bolden mere end 20 procent.

Med resultatet står Manchester City stadig med muligheden for at sikre sig tre titler i denne sæson, efter at Liga Cuppen kom i hus i weekenden.