Video : Tipsbladet
Landshold

Serbien vil flyve landsholdsspillere ud af Italien

Serbien kæmper benhårdt for at få landsholdsspillerne ud af Italien.

Italien er det land i Europa, der er hårdest ramt af coronavirus, og det har også konsekvenser for de fodboldspillere, der opholder sig i landet. Tidligere på dagen oplyste det svenske fodboldforbund, at de landsholdsspillere, som til dagligt tørner ud for en italiensk klub, ikke vil blive udtaget til den kommende samling.

Det er næppe utænkeligt, at en lignende melding snart kommer fra DBU omkring det danske landshold.

Læs også:Fodboldforbund vil udskyde EM med et år - UEFA afviser

Det er dog ikke alle nationer, der er parate til at give afkald på de landsholdsspillere, der måtte opholde sig i støvlelandet. Serbien står foran et vigtigt opgør mod Norge i Nations League den 26. marts, og her vil man gøre alt for at få spillerne fra Italien med - det er nemlig cirka halvdelen af holdet.

Ifølge norske Eurosport har det serbiske fodboldforbund chartret to fly, som skal flyve til Italien og hente de serbiske spillere hjem. Spørgsmålet er bare, om de italienske myndigheder vil acceptere det.

Læs også:EM-playoffkamp skal spilles uden tilskuere

Hvis Serbien må undvære de spillere, som til dagligt slår deres folder i Italien, tæller det profiler som Aleksandar Kolarov, Filip Duricic, Sergej Milinkovic-Savic og Nikola Maksimovic.

Opgøret mellem Norge og Serbien vil blive afviklet uden tilskuere. 

Læs også:Ekspert advarer: Corona kan ramme transfers og koste Supeligaen millioner

Læs også:Spillerforeningen holder øje med coronavirus-situationen: Kræver samarbejde

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 24. spillerunde