Video : Tipsbladet
Bundesliga

Bundesligaen udskyder alle kampe til april

Der bliver ikke spillet i Bundesligaen i denne runde, som ellers skulle være spillet for tomme tribuner. Pausen i ligaen gælder i første omgang frem til 2. april.

Den danske landsholdsspiller Mathias 'Zanka' Jørgensen og hans klub Fortuna Düsseldorf skulle fredag have spillet for tomme tribuner mod Paderborn i den tyske Bundesliga, men den kamp bliver ikke til noget.

Det gør resten af runden i den bedste tyske række heller ikke. Det melder Bundesligaen på dens officielle hjemmeside.

Læs også:Dario Dumic spiller kamp lørdag: Det undrer mig meget

- I lyset af dagens udvikling med corona-smitte og mistanke om dette i direkte kontakt med Bundesligaen og 2. Bundesliga har præsidiet i DFL, Tysk ligafodbold, besluttet at udskyde 26. spillerunde med kort varsel i begge ligaer.

Dermed ved Zanka og resten af de spillere, der skulle være i kamp, at opgøret ikke bliver til noget et par timer før kickoff, og de kan altså tage hjem igen.

Læs også:"Zanka" skal spille kamp i aften: Det vil være yderst uansvarligt

Derudover bliver alle kampe frem til 2. april udskudt som følge af coronavirus-udbruddet. Tidligere fredag blev det meldt ud, at kampene i denne runde spilles for tomme tribuner, men det er nu endt med, at de er blevet udsat.

Det altså gælder også den næstbedste række i Tyskland, hvor den tidligere Brøndby-spiller Dario Dumic spiller for Darmstadt. Han havde forud for kampen undret sig over, at man ikke aflyste denne runde, men det er nu gjort.

Dermed følger tyskerne også med Premier League, som fredag blev sat på pause frem til 3. april. 

Læs også:Bayern-stjerne forundret over tysk fodboldforbund: Det her er vanvid

Læs også:TV-station holder kommentatorerne hjemme

Læs også:Bayern München skal spille hjemmekampe uden tilskuere indtil 19. april