Video : Tipsbladet
Generelle

Solskjær får grønt lys til at bruge 2 mia. kroner - Fem spillere på vej ud

Manchester United skal revolutionere sig selv til sommer, hvor der er lagt op til en gigantisk udskiftning i truppen. Ny stjerner skal ind, og flere store stjerner skal ud

Manchester United har igen gang i en middelmådig sæson efter den engelske storklubs standarder, og til sommer er der derfor planer om at skifte markant ud i truppen. Til det formål har manager Ole Gunnar Solskjær angiveligt fået grønt lys af klubbens ledelse til at fyre rigtig, rigtig mange penge af.

Hele 240 millioner pund, svarende til cirka 2 milliarder kroner, er klar til at blive brugt til sommer. Det skriver Teamtalk, som også sætter ord på de fire spillere, som pengene skal bruges på.

Det drejer sig som Dormund-stjernen Jadon Sancho, Aston Villa-kaptajn Jack Grealish, den schweiziske landsholdsspiller Denis Zakaria og det ombejlede stortalent Jude Bellingham. Derudover vil de også bringe målmanden Dean Henderson tilbage fra lejeaftalen i Sheffield United, hvor han har imponeret stort.

De mange nye spillere vil samtidig betyde, at en række nuværende Manchester United-spillere skal væk, og her er to af de seneste års allerstørste stjerner i klubben på listen. Ifølge avisen Daily Mirror kan Dean Henderson nemlig vende tilbage til Old Trafford for at erstatte David de Gea, som ikke var vist sit normale niveau i et stykke tid. Også midtbanestjernen Paul Pogba kan være på vej væk.

Derudover skal også Jesse Lingard, Marcos Rojo og Alexis Sánchez være på vej væk. Ingen af de tre spiller store roller i klubben, og sidstnævnte er endda i forvejen udlejet efter et mildest talt mislykket ophold hos De Røde Djævle