Brøndby-bossens transfer-tanker: Markedet har trukket sig lidt
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images
Superliga

Brøndby-bossens transfer-tanker: Markedet har trukket sig lidt

Brøndbys fodbold-direktør Carsten V. Jensen holder gang i netværket i Europa i forhold til køb og salg af spillere.

Brøndby IF har på linje med andre Superliga-klubber sendt en række spillere hjem. Endnu er Superliga-truppen endnu ikke omfattet af hjemsendelsen med håbet om, at Superliga-turneringen bliver genoptaget senere i foråret eller i den tidlige sommer.

På grund af den meget specielle situation, har det også ramt fodboldirektør Carsten V. Jensens arbejde i forhold til transfers og trup-pleje. Men  han holder fortsat gang i netværket og transfertankerne, omend han godt kan mærke, at tingene er anderledes

Læs også:Ståle Solbakkens søn kan smutte kvit og frit: Klubben håber på loyalitet

- Det gør man selvfølgelig, men det er i lidt mindre grad. Man kan godt fornemme, at markedet har trukket sig lidt. Folk har fokus et andet sted. Det siger jo lidt sig selv, at man trækker sig ind i sine egne huse og har fokus på egen familie og så videre.

- Det kan man godt mærke sker ude i Europa også. De har alle sammen nok af ting at tage sig til, som de ikke er vant til at forholde sig til, og derfor er der knap så meget aktivitet på tværs af landegrænserne. Så jeg føler bestemt, at transferaktiviteten er dæmpet, siger fodbolddirektøren til Tipsbladet fredag.

Læs også:Superliga-talent sætter Liverpools og Barcelonas stjerne-frø til vægs

Superligaen er suspenderet på ubestemt tid, og Brøndby har sammen med en række andre danske klubber taget konsekvensen og hjemsendt langt de fleste ansatte i klubben.

Dog er Superliga-truppen fortsat "på arbejde" i det omfang det nu lader sig gøre i forhold til sundhedsmyndighedernes vejledning og restriktioner. 

Læs også:Quiz: Sidste spillerunde i Superligaens grundspil

Læs også:Superliga-boss: Derfor kan vi spille i juni, selv om EM-holdene ikke kan

Læs også:Uheldig dansker kan stå uden løn i 26 uger

Læs også:Har været rygtet til Brøndby: Nu vil jeg væk