Video : Tipsbladet
Superliga

SønderjyskE-profil slår fast: Jeg vil gerne blive her

Eggert Jonsson blev fredag meldt på vej hjem til Island, men midtbanespilleren fastslår, at han godt kunne forestille sig at forlænge aftalen med SønderjyskE.

Fredag kunne et islandsk medie fortælle, at SønderjyskE's midtbaneprofil Eggert Jonsson kan være på vej hjem til vulkanøen, hvor de ottedobbelte mestre fra FH kan blive en fremtidig arbejdsgiver.

31-årige Eggert Jonsson har kontraktudløb i SønderjyskE til sommer, og dermed er det et ubesvaret spørgsmål, hvad fremtiden bringer, men han afviser, at han er på vej til FH, som tingene er lige nu.

Læs også:Medie: SønderjyskE-profil kan være på vej hjem til Island

- Nej, der er ikke noget i det, fastslår Eggert Jonsson over for den islandske avis Morgunblaðið.

Han ved ikke, hvad fremtiden bringer, man han kan sagtens se sig selv fortsætte i SønderjyskE, hvor han aktuelt er i gang med sin tredje sæson.

Læs også:Krisen kradser: Men Superliga-klubberne ser bort fra lønnedgang

- Jeg vil meget gerne genforhandle min kontrakt med SønderjyskE, for jeg har det godt her. Men jeg er åben for alt og udelukker ikke at vende tilbage til Island. Jeg har ikke besluttet mig endnu, og jeg har heller ikke tænkt så meget over det, lyder det fra midtbanespilleren.

Eggert Jonsson har været på banen i 20 Superliga-kampe for SønderjyskE i denne sæson - han har båret anførerbindet i flere af dem. 

Læs også:Esbjerg og SønderjyskE holder spillerne hjemme

Læs også:Randers-spillerne skal fortsat blive hjemme: Økonomien vigtigst

Læs også:Superliga-chef om aflyst sæson: Næsten ikke til at bære