Video : Tipsbladet
La Liga

Ekspert: Pione Sisto rammes af stor bøde fra de spanske myndigheder

Det kan vise sig at blive en dyr tur Pione Sisto tog, da han forleden uden at informere nogen forlod sit hjem i Spanien for at køre i bil til Danmark.

Pione Sisto har det med at gøre tingene på sin egen måde. Den danske Celta Vigo-spiller brød forleden alle regler i det virkelig hårdt corona-ramte Spanien, hvor der er totalt forbud mod at bevæge sig uden for og i det hele taget.

Uden at informere hverken klub eller andre besluttede Sisto sig for at blæse på alle regler og køre i bil hele vejen til Danmark - en tur på 3000 kilometer, der tog i alt 26 timer.

Læs også:Kroaten Erceg roser Danmarks indsats mod Covid-19: Et meget disciplineret folk

Det har siden kastet en del historier af sig i Spanien, hvor der er skrevet flere kritiske ting omkring danskerens beslutning. Celta Vigo har indtil videre blot konstateret, at Pione Sisto har taget turen til Danmark, og at man senere vil behandle sagen internt.

Fodbold-ekspert Luna Christofi, der bor i Spanien er dog ikke i tvivl om, at der kan vente ganske store bøder til Pione Sisto fra både Celta Vigo - men også fra de spanske myndigheder. 

Læs også:Mellemamerikansk land spiller videre: Tvinges af regeringen

Jeg kan forestille mig, at han får en pænt stor bøde af Celta - men derudover har jeg også kilder, der har fortalt mig, at han også godt kan få en pænt stor bøde af de spanske myndigheder, siger Luna Christofi.

Pione Sisto har tidligere trukket overskrifter i Spanien, da han helt uden om Celtas sundheds-system satte sig selv på en diæt, hvor han kun spiste frugt. Men den seneste sag kan ende med at få noget mere alvorlige konsekvenser for danskeren. 

Se hele indslaget med Luna Christofi øverst i videoen 

Læs også:Pione Sisto ignorerede Celta-ordre: Kørte 26 timer i bil

Læs også:Avis: Sisto trodser sin klubs ordre og rejser til Danmark

Læs også:Efter tilskuerforbud: Spanske spillere vil have kampe udskudt