Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-træner: Jeg tror, vi bliver blandt de første, der kommer i gang igen

David Nielsen tror, at fodbolden bliver genoptaget som noget af det første, når samfundet åbner gradvist op igen.

Statsminister Mette Frederiksen fastslog mandag på et pressemøde, at Danmark stille og roligt kan åbnes op igen efter påske, hvis alle fortsætter med at vise hensyn og følge myndighedernes retningslinjer, og fodbolden bliver noget af det første, der genoptages, spår AGF-træner David Nielsen i et interview med stiften.dk.

Ikke siden 9. marts har der været spillet en fodboldkamp i Danmark, og abstinenserne er efterhånden markante, og det gælder ikke mindst for klubberne, der også går rundt og tripper og venter på at blive sluppet løs.

Læs også:Rasmus Falk åbner for udlandsskifte: Ståle og jeg har en plan for mig

David Nielsen håber, at ventetiden snart er forbi.

- Fodbold skaber glæde og engagement. Og det er vores opgave i AGF. Derfor skal vi også holde os klar til at kunne spille igen, for der bliver brug for masser af glæde og engagement på den anden side, og når der kan spilles igen, skal der virkelig også spilles igen. Det andet kan jeg ikke forholde mig til. Vi var i fodbolden nogle af de sidste, der blev lukket ned herhjemme, og derfor tror jeg også, at vi bliver blandt de første, der kommer i gang igen, når der bliver åbnet op, siger AGF-træneren til stiften.dk.

Læs også:UEFA-chef om afslutning: Sæsonerne kan være tabt

Divisionsforeningen meldte mandag tre scenarier ud for den resterende del af sæsonen, og det tidligste scenarie var med Superliga-start i slutningen af april. 

Superligaen mangler at afvikle to runder af grundspillet og hele slutspillet.

Læs også:Udlejet AGF'er: Der burde være gode muligheder for at få minutter

Læs også:Klubløs Spelmann flytter til København og satser på Superliga-kontrakt

Læs også:Superliga-chef om aflyst sæson: Næsten ikke til at bære