Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: Superligaen præsenterer ny plan for genstart i dag

Ifølge Ekstra Bladet skal Superliga-klubberne holde møde fredag og blive enige om den ny plan for begynde sæsonen igen. efter det står klart, at start midt i maj ikke kommer til at ske.

Bare fordi boldene ikke ruller i Superligaen, betyder det ikke, at al aktivitet står stille. I kulissen arbejder klubberne eksempelvis hårdt for at finde en løsning på, hvornår de kan starte sæsonen igen. Fredag er der endnu et møde, skriver Ekstra Bladet.

Mødet foregår i Divisionsforeningens regi, og ifølge avisen skal klubberne diskutere, hvordan og hvornår de kommer i gang med rigtig træning og afvikling af kampe igen.

Læs også:Overblik: Hvem træner, og hvem træner ikke i Superligaen?

Ønskescenariet med kampstart i midten af maj er angiveligt droppet. I stedet satser man nu på en løsning med den første hele runde i weekenden omkring søndag den 31. maj, som efterfølgende formentlig bliver præsenteret for offentligheden, skriver Ekstra Bladet.

Superligaen er for nuværende suspenderet på ubestemt tid. Alle vegne håber de dog, at den kan genoptages i tide, så sæsonen når at blive spillet færdig i sin helhed. Det vil man godt kunne nå, hvis første runde kommer i slutningen af maj.

Læs også:Corona-krise: FC København truet af iskoldt badevand og transfermarked

Torsdag skrev bold.dk også, at der ventede et nyt møde i Divisionsforeningen fredag. Da ville administrerende direktør Claus Thomsen ikke bekræfte, at scenariet med kampstart midt i maj er lagt i graven.

- Tiden bliver stadig kortere til den 17. maj. Vi har ikke 100 procent droppet det scenarie, men tiden bliver knap nu, sagde Claus Thomsen.

Superliga-bolden har ligget stille siden 9. marts. Der resterer to spillerunder samt den udskudte kamp mellem AGF og Randers FC i grundspillet. Derudover mangler hele slutspillet.

Læs også:UEFA: Sådan vælges Champions og Europa League-holdene ved aflyste ligaer

Læs også:Medie: Superliga-start diskuteres på møde fredag

Læs også:Parken-formand: Vi er ramt i solar plexus

Læs også:Officielt: FC Midtjylland har historisk stort hovedsponsorat på plads