Video : Tipsbladet
Serie A

Medie: Tre nedrykkere i Serie A uanset hvad

Uanset hvilken beslutning der bliver tager omkring afslutningen på Serie A-sæsonen, kommer tre hold til at rykke ud, skriver Sky Sports Italia.

I Holland tog man forleden beslutningen om at annullere sæsonen, hvorfor samtlige 18 hold i Æresdivisionen får lov til at blive i rækken.

Omvendt gjorde det sig gældende i Frankrig, hvor det torsdag blev besluttet, at to hold, Toulouse og Amiens, rykker ud, mens FC Lorient og RC Lens bliver en del af Ligue 1 i den kommende sæson, selvom der sædvanligvis er tre op- og nedrykkere i Frankrig.

Læs også:Lazio-ejer: Vil acceptere mesterskabsfinale mod Juventus

Det er der også i Italien, men Sky Sports Italia erfarer, at Serie A ikke kommer til at gå samme vej som hverken Holland eller Frankrig.

Uanset om sæsonen annulleres eller spilles til ende, vil der nemlig blive fundet tre op- og nedrykkere. Det blev torsdag besluttet på et videomøde, hvor både Spillerforeningen, Trænerforeningen, Dommerforeningen og det italienske fodboldforbund deltog.

Læs også:Italiensk minister: Ingen garant i for, at Serie A kan spilles færdig

Der har tidligere været snak om, at Serie A i næste sæson skulle udvides til 22 hold.

Ifølge Sky Sports Italia blev det desuden besluttet, at man er klar til at fortsætte sæsonen ind i august og september, hvis UEFA beslutter, at de nationale turneringer alligevel ikke skal afsluttes senest den 2. august.

Læs også:Ekspert: Fire tv-stationer kæmper om landsholdsrettigheder

Læs også:Tv-selskaber har sendt over 200 ansatte hjem: Det er primært på sporten

Læs også:Italiensk minister: Kan gøre som Frankrig og aflyse sæsonen