Video : Tipsbladet
Superliga

AaB-keeper jubler: Tændingen mindede om en rigtig kamp

Nordjyderne er tilbage på træningsbanen, og det føltes som en kamp, da man tirsdag havde en almindelig træning.

Der er kun lidt mere end to uger, til dansk topfodbold vender tilbage, og bolden igen kan rulle i Superligaen, og for spillerne, der længe har været væk fra træningsbanen, var det også dejligt at komme tilbage i en rigtig træning.

I AaB havde man tirsdag en rigtig god træning, og målmand Jacob Rinne havde et smil på, da han kunne forlade træningsbanen. Og det var der en rigtig god grund til.

Læs også:FCN-direktør: Mange savner Superligaen

- Vi har hele tiden ventet på at få vished om, hvad der skulle ske. Så det er dejligt at vide, at vi nu får sæsonen skudt i gang 31. maj. Det har også givet et ekstra skub til intensiteten i træningen i dag. I vores afsluttende spil med kamp på stor bane, mindede tændingen i hvert fald om en rigtig kamp, siger den 26-årige svenske keeper til AaB's hjemmeside.

Den hårde intensitet i træning er formnetlig også nødvendig for at sikre, at man står klar til de sidste par kampe i grundspillet, der afgør, hvem der skal i hvilket slutspil.

Læs også:David Nielsen om opstart: Det bliver med godt skrald på

Der er en del procenter, der skal hentes de næste par uger, mener keeperen.

- Når vi ikke har lavet målmandstræning i ugevis, skal vi selvfølgelig lige i gang igen og genfinde timingen. Men det er allerede meget bedre nu end i fredags. Bevægelserne sidder jo på rygraden, så nu skal skulderne og hofterne bare vende sig til det igen, fortæller Jacob Rinne.

AaB møder Esbjerg på udebane i første kamp, inden AGF gæster Aalborg i sidste runde af grundspillet. AaB er aktuelt nummer seks i dansk fodbolds bedste række.

Læs også:Kees Luijckx afslører: Ajax-spiller lovede os penge for sejr

Læs også:DBU ansætter nye ungdomslandstrænere: Skal arbejde i trænercyklusser

Læs også:Godt nyt for Lars Olsen: Esbjerg-profil er blevet skadesfri