Video : Tipsbladet
Superliga

Lyngby vil beholde Corlu sæsonen ud: En kompleks situation

Superliga-klubben håber, at de kan beholde Rezan Corlu sæsonen ud, selvom hans lejeaftale står til at udløbe den 30. juni.

Rezan Corlu har været en af de helt store profiler for Lyngby Boldklub i denne sæson, men offensivspilleren spiller måske ikke sæsonen færdig hos de kongeblå. Corlus lejeaftale med Lyngby udløber nemlig den 30. juni, hvor han skal tilbage til Brøndby IF, og da sæsonen først forventes færdigspillet i juli, kan han misse de sidste kampe.

I Lyngby håber man dog, at man kan finde en løsning, så Rezan Corlu resten af sæsonen i klubben. Det bekræfter sportschef Birger Jørgensen overfor bold.dk.

Læs også:Overblik: Sådan ser slutspillet i Superligaen ud

Lyngby har også andre profiler – heriblandt Thomas Mikkelsen, Lasse Fosgaard og Kasper Enghardt – hvis kontrakt udløber den 30. juni, og som altså kan misse sæsonafslutningen, men Superliga-oprykkerne venter på en udmelding fra Divisionsforeningen, før de tager hånd om situationen. 

- Det er en kompleks situation med den forlængede sæson, og derfor har vi også besluttet at vente til, at Divisionsforeningen kommer med en fælles udmelding omkring spillere med udløb og spillere, der står overfor klubskifte, siger Birger Jørgensen til bold.dk.

Læs også:Trist eller på toppen: Hvem står stærkest i de otte Superliga-kampe?

I sidste uge fortalte Michael Sahl Hansen, administrativ chef i Spillerforeningen, til Tipsbladet, at spillere bør tilbydes en kort kontraktforlængelse.

- Vi er i dialog med Divisionsforeningen om den problemstilling, som opstår, hvis sæsonen genoptages og forlænges. Og det er selvfølgelig også et scenarie, som vi har talt med vores medlemmer om. Fra spillersiden er den klare holdning, at alle spillere med kontraktudløb skal tilbydes en forlængelse, som følger sæsonen, så ingen spillere efterlades på perronen uden arbejde og uden mulighed for at tage arbejde. Det, mener vi, er helt naturligt, både sportsligt og juridisk, sagde Michael Sahl Hansen.

FIFA har også tidligere opfordret klubber til at opfordre klubber til at tilbyde kortvarige kontraktforlængelser. 

Læs også:Dansk fodbold er tilbage: Superligaen starter op sidst i maj

Læs også:10 vilde Superliga-rekorder der ikke bliver slået foreløbigt