Video : Tipsbladet
Superliga

FC Nordsjælland kan miste trio: Håber, de spiller sæsonen færdig her

Sportschefen håber, at de tre profiler vil tage den sidste del af sæsonen med i FC Nordsjælland.

I FC Nordsjælland forlader tre af førsteholdets profiler efter alt at dømme klubben den 1. juli, men Superliga-klubben håber på at beholde spillerne, indtil sæsonen er spillet færdig. Det slår sportschef Jan Laursen fast overfor Frederiksborg Amts Avis.

Af de tre spillere har keeper Nicolai Larsen og forsvarsspiller Abdul Mumin kontraktudløb den 30. juni, hvorfor de kvit og frit kan skifte, mens Mikkel Damsgaard efter planen skal skifte til italienske Sampdoria den 1. juli.

Læs også:Medie: Nantes lurer på gratis FC Nordsjælland-profil

Men Jan Laursen håber altså ikke, at de forlader FC Nordsjælland, før alle kampe er afviklet.

- Jeg håber, der sker det, at de alle sammen bliver, til vi har spillet færdig. Men der kan være scenarier, der gør, at det ikke kan lade sig gøre for den enkelte spiller. Men vi har pt. ikke nogen aftale om noget med en anden klub, siger Jan Laursen til Frederiksborg Amts Avis.

Læs også:Superliga-klub afværgede hackerangreb: Jeg er vred over det

Efter en aftale mellem Divisionsforeningen og Spillerforeningen bliver spillerne med udløb tilbudt en kontraktforlængelse, der vil gælde for juli, og på den måde kan både Nicolai Larsen samt Abdul Mumin blive.

Med hensyn til Mikkel Damsgaard kommer det også an på Sampdorias planer, men sportschefen oplyser, at FC Nordsjælland har en god dialog med den italienske klub.

Alle tre spillere har været mere eller mindre fast i FC Nordsjællands startopstilling i Superligaen, hvor de alle har spillet minimum 20 kampe.

Læs også:FC Nordsjællands talentarbejde hyldes: Får historisk høj karakter

Læs også:FCN vandt over FCN i træningskamp: Angriber passede fløjten

Læs også:Status på syv danskere i Bundesligaen: Det ligner et virkelig godt match