Video : Tipsbladet
Benelux

Frank Arnesen om hollandsk legende: Han bliver vores træner én dag

Dirk Kuyt bliver en fremtidig cheftræner i Feyenoord. Det føler Frank Arnesen sig overbevist om.

Det kan være svært at planlægge ret meget i fodboldens verden, men Dirk Kuyt kan godt forberede sig på at blive cheftræner i Feyenoord på et tidspunkt.

Den tidligere hollandske landsholdsspiller, der som aktiv repræsenterede Feyenoord i to omgange, er lige nu U19-træner i Rotterdam-klubben, men han skal køres i stilling til at blive cheftræner på et tidspunkt.

Læs også:Medie: Kuyt og "Henke" Larsson bliver Jørgensens chefer i 2021

Dirk Kuyts agent Rob Janssen har fastslået, at den tidligere angriber er blevet stillet jobbet i udsigt, og det bekræfter Frank Arnesen. Danskeren er teknisk direktør i Feyenoord.

- Det er meningen, at han til sidst skal blive træner. Den aftale var der også, før jeg startede i klubben i januar, men jeg støtter det. Jeg oplevede selv i PSV, at Phillip Cocu gjorde det, og Feyenoord har tidligere haft gode oplevelser med Giovanni van Bronckhorst, siger Arnesen til RTV Rijnmond.

Læs også:Arnesen har ingen penge at købe for: Vi skal nok få et godt Feyenoord-hold

Feyenoord er i den kommende sæson under ledelse af Dick Advocaat, og det kan synes oplagt, at Dirk Kuyt tager over efter ham i sommeren 2021. Det har været fremme, at han kan få svenske Henrik Larsson som assistent. 

- Når Advocaat stopper, vil Kuyt helt sikkert være første mand på listen, men sammen med bestyrelsen skal vi selvfølgelig kigge på, hvad der er bedst for Feyenoord, lyder det fra Frank Arnesen.

Dirk Kuyt spillede 104 landskampe for Holland i sin aktive karriere. 

Læs også:Pinligt: MLS-klub brugte forkert billede i præsentation af legende

Læs også:Tidligere Silkeborg-stjerne: PSV så mig som den næste Romario

Læs også:Arnesen bliver i udlandet: Det har aldrig været på tale at flytte til Danmark