Video : Tipsbladet
Superliga

Solbakken erkender: Chancen for at indhente FCM er mikroskopisk

FC København får mere end svært ved at hente FC Midtjylland i Superligaen, erkender Ståle Solbakken.

I denne uge er Superligaen tilbage efter en pause på mere end to måneder som følge af coronakrisen, men i toppen af den bedste danske række er der ifølge Ståle Solbakken ikke den helt store spædning. FC København-manageren understreger overfor DR Sporten, at det bliver mere end svært at indhente FC Midtjylland.

Før genstarten er FC Midtjylland således på førstepladsen i Superligaen med 62 point, og FC København er hele 12 point efter på andenpladsen. Der resterer to spillerunder af grundspillet samt Mesterskabsspillet på ti kampe, hvorfor Solbakken og co. i alt har 12 kampe til at hente deres midtjyske konkurrenter.

Læs også:AGF’er før tomme tribuner: Har vist, hvordan man ikke skal gøre

- Chancen for at indhente FC Midtjylland er nok mikroskopisk. Det må vi sige. Vi må være fokuserede på at få et hold til at fungere og få bygget nogle gode relationer, siger Ståle Solbakken til DR Sporten.

Til gengæld glæder Ståle Solbakken sig over, at han har flere spillere til rådighed end før pausen.

Læs også:Tidligere AaB-spiller: I Danmark indså jeg, at jeg havde toppet

- Vi har forsøgt at træne så godt som muligt i forhold til de forskellige smitteregler, og den fysiske form virker ok. Nu gælder det så kamptræning, og så kan 2 x 45 minutter hurtigt virke som lang tid for den enkelte, men mandskabsmæssigt har jeg flere muligheder, end da vi lukkede ned, siger den norske manager.

FC København må dog til at starte med klare sig uden tilbagevendte Jonas Wind, der igen er blevet skadet. Dame N’Doye er også ude, da han genoptræner efter en operation.

Københavnerne spiller mandag mod Lyngby BK.  

Læs også:AGF vinder, når de andre har bolden mest: Det er fine og brugbare tal

Læs også:20 år med "tomme tribuner": Hvem har flest og færrest kampe i Super...

Læs også:Optakt: Lyngby Boldklub - FC København