Video : Tipsbladet
Superliga

Frederik Alves: Frustreret over manglende kvalitet

Silkeborg-forsvareren var skuffet efter nederlaget til FC Nordsjælland fredag aften.

Mulighederne for at overleve i Superligaen led fredag aften et knæk for Silkeborg, da de måtte gå fra banen i 'El Plastico' mod FC Nordsjælland med et nederlag på 0-2. Det var Silkeborgs Frederik Alves Ibsen naturligvis ikke tilfreds med.

Det gjorde han klart efter slutfløjt i et interview med TV3 Sport.

Læs også:Video: Se de to fantastiske FCN-kasser mod Silkeborg

- Jeg er ret skuffet. Jeg føler, at vi er godt med i kampen, og vi kommer til nogle chancer, men vi får bare ikke udnyttet dem. Og så bliver vi slået på en dødbold og individuelt gode færdigheder, fortæller Frederik Alves Ibsen.

Silkeborg-forsvareren peger endvidere på, at ethvert nederlag er hårdt, men at de må kæmpe videre og tage én kamp ad gangen, og derfor må de nu gå efter den næste kamp. Han skjuler dog ikke, at han synes, at der manglede en del mod FC Nordsjælland.

Læs også:Kian Hansen stolt af FC Nordsjællands evner til at forsvare sig

- Der er nogle situationer, hvor jeg er lidt frustreret, forvi vi mangler noget kvalitet, og det er bare ikke godt nok på det her niveau. Så bliver man straffet, lyder konklusionen fra Alves.

Silkeborg har nu én kamp tilbage i grundspillet, hvor de er på sidstepladsen med to point op til EfB, som har en kamp mere i hånden.

Læs også:FC Nordsjælland sænker Silkeborg med kanonkasser

Læs også:Bedst og værst: Uforglemmeligt frisparksmål sendte FCN mod sejr

Læs også:LIVE: Minut for minut - Sådan gik det da FC Nordsjælland slog Silkeborg