Video : Tipsbladet
Bundesliga

På fornem liste: Robert Skovs værdi er mangedoblet

Robert Skov er en af verdens 20 mest værdifulde forsvarsspillere ifølge CIES Football Observatory.

Da Robert Skov sidste sommer skiftede fra FC København til tyske Hoffenheim, var prisen efter sigende i omegnen af 75 millioner kroner, men siden er danskerens værdi steget markant.

Ifølge en ny opgørelse fra CIES Football Observatory er Robert Skov nemlig hele 46,7 million euro værd – og det svarer til hele 350 millioner kroner. Det fremgår af en oversigt på CIES Football Observatorys hjemmeside.

Læs også:Officielt: League Two stopper sæsonen - tre oprykkere fundet

Den vurdering gør ham til en af de 20 mest værdifulde forsvarsspillere i verden. Således er han nummer 18 på listen over værdifulde forsvarsspillere, som toppes af Liverpools Trent Alexander-Arnold.

På listen står den 24-årige dansker som forsvarsspiller, hvilket han også har spillet mest i denne sæson. For nylig er han dog blevet rykket fra venstre back og tilbage i offensiven, hvor han også spillede, mens han var i FC København.

Læs også:SønderjyskE vil i historisk finale: Den største enkeltstående kamp

Robert Skov er til gengæld ikke den mest værdifulde dansker. Den ære tilfalder Christian Eriksen, som vurderes til 495 millioner kroner. De to er de eneste danskere på listen.

CIES Football Observatory vurderer endvidere, at Kylian Mbappe fra PSG er verdens mest værdifulde fodboldsspillere med en værdi på 1,95 milliarder kroner. 

Læs også:15-årigt norsk talent afviser FC København

Læs også:SønderjyskE-spiller imponerer sportschef: Gid alle var som ham

Læs også:Silkeborg-direktør: Det værste er, at vi har skuffet