Video : Tipsbladet
Spil

Spilforslag til Superliga: FC Midtjylland klemmer Brøndby

Brøndby kommer svækkede til Herning og kan få det ganske svært mod Superligaens tophold

Torsdag klokken 20.00
FC Midtjylland - Brøndby IF
1 (Asian -1,0)
1,78 @Danske Spil

FC Midtjylland har set skræmmende stærke ud i de seneste runder, hvor FC Nordsjælland og AaB på overbevisende måde er blevet nedlagt. For Superliga-topholdet har det ikke handlet så voldsomt meget om en sprudlende offensiv, som det har om en utrolig stærk defensiv, der ganske enkelt piller glansen af modstanderne.

Men de nødvendige mål er blevet scoret, og der har slet ikke været tvivl om kampenes udfald.

Brøndby har det svært i genopbygningsfasen, der kommer til at række ud over denne sæson. Mod AC Horsens vaklede defensiven stort, og mod AGF skulle man være glade for det ene point i 0-0-opgøret.

Netop defensiven har fået endnu en udfordring, da både Anthony Jung og Hjörtur Hermannsson er ude med karantæne. Det tvinger Brøndby ud i løsninger, der ikke er optimale, og det ligner guf for FC Midtjylland, der dels kommer med langt større fysik og dels samlet set har et langt bedre og mere sammenspillet hold.

FC Midtjylland-sejren kan spilles rent til odds 1,50, men vi booster det med Asian handicap, så indsatsen kommer retur ved FCM-sejr på et mål. Der er gevinst ved FCM-sejr med to eller flere scoringer.