Video : Tipsbladet
Superliga

Sviatchenko efter pointtab mod Brøndby: Det er ikke træthed

FC Midtjyllands pointtab mod Brøndby IF er ikke et tegn på træthed, understreger midtjydernes anfører.

FC Midtjylland har imponeret i stor stil i de seneste spillerunder, hvor de i sejre over FC Nordsjælland og AaB har virket overlegne, men torsdag aften måtte guldaspiranterne nøjes med et point mod Brøndby IF.

Torsdagens kamp var midtjydernes tredje kamp på 11 dage, men det pointtabet var ikke et udtryk for træthed. Det siger Erik Sviatchenko til TV3+ efter kampen.

Læs også:FCM taber terræn i mesterskabskamp med nullert mod BIF

- Det er ikke træthed, men nogle gange rammer man ikke det der udtryk, siger Erik Sviatchenko og fortsætter:

- Vi havde det to kampe i træk og vil gerne have det hver evig eneste gang, men vi lukker ikke et mål ind og giver ingen chancer væk. Vi mangler bare den sidste skarphed i forhold til at putte den ind. Det har vi plejet at gøre, men det er stadig det næstbedste, og vi er stadig i front.

Læs også:Bedst og værst: Den gule farve er som kryptonit for FC Midtjylland

Erik Sviatchenko mener også, at FC Midtjylland havde chancerne til at snuppe alle tre point.

- Vi kommer frem til noget og nok, men de er et godt spillende hold. Strukturen på det defensive hos dem er god, og det er den også hos os, så derfor ender det 0-0. Det bliver en okay intens affære, og de styrer det de første 15-20 minutter. Efter pausen kommer vi ud med et andet udtryk, og anden halvleg er vores. Det er ærgerligt, at vi ikke kan få den sejr, vi vil have, siger han.

FC Midtjylland topper fortsat Superligaen, men forspringet til FC København er nu reduceret til ni point. Der resterer otte spillerunder af Mesterskabsspillet. 

Læs også:LIVE: Sådan gik det da FC Midtjylland mødte Brøndby

Læs også:Mathias Ross ærgrer sig over dårlig AaB-vane: Vanvittigt frustrerende

Læs også:FCM-talent hylder trænerstaben: Har gjort mig til et defensivt monster