Vindahl måtte skuffe AaB-angriber: Jeg bruger kun størrelse 46

Peter Vindahl præsterede en fremragende fodparade i første halvleg af FC Nordsjællands opgør mod AaB.

Efter fire scoringer i anden halvleg sluttede det lørdag aften med en overbevisende FC Nordsjælland-sejr.

AaB havde imidlertid havde flere gode muligheder i første halvleg, og specielt i en enkelt situation ved stillingen 0-0 måtte keeper Peter Vindahl Jensen vise sin kvalitet.

Tom van Weert var sluppet alene igennem med Nordsjælland-keeperen og sparkede på mål, men Vindahl afværgede med en suveræn fodparade, hvilket altså forhindrede hjemmeholdet i at komme i front.

- Jeg er glad for min fodparade i første halvleg, hvor kampen stadig stod 0-0. Det er jo altid rart at komme ind og levere nogle vigtige redninger, når man ikke har spillet så meget. Det er godt for at få noget selvtillid tidligt i kampen, siger Vindahl til klubbens hjemmeside og uddyber:

- Det er nogle lange stænger, jeg har. AaB-spilleren (Tom van Weert, red.) kom også hen til mig og spurgte, om jeg kørte en størrelse 50 i sko. Der måtte jeg desværre skuffe ham, for det er kun en størrelse 46.

Mikkel Damsgaard og Mohammed Kudus scorede begge to gange.