Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: FC Midtjylland har fundet en ny juvel

Vi ser nærmere på guldbraget mellem FC København og FC Midtjylland.

Tipsbladet.dk i Telia Parken:

FC København - FC Midtjylland 1-2 (0-1)
0-1 Sory Kaba (32.)
0-2 Lasse Vibe (86.)
1-2 Selvmål, Paulinho (90.)

Kampens bedste:

FC København
Rasmus Falk var på sit vanlige gode niveau for FC København, og han indtog søndag rollen som spilfordeler på FCK's centrale midtbane. Især i anden halvleg trådte han i karakter for FCK og fordelte boldene. Kom ikke selv i de farlige positioner, som han til tider kommer i. Også defensivt havde Rasmus Falk masser af energi og fik sat en stopper for flere kontramuligheder til FCM.

FC Midtjylland
Det var en helstøbt holdindsats fra FC Midtjylland, hvor der ikke var mange dårlige præstationer. Erik Sviatchenko i det centrale forsvar vandt alle sine dueller, Sory Kaba i angrebet kom på tavlen og vandt en del i luften. Anders Dreyer lavede mange gode ting og satte sine medspillere godt op. Men bedste mand for Ulvene var unge Nicolas Madsen, der fik chancen fra start, da Jens-Lys Cajuste var i karantæne, og både Evander og Tim Sparv skadede.

Den 20-årige centrale midtbanespiller har bare fem Superliga-kampe på cv'et, men han spillede, som om han har 100. Han var rolig, forudseende og med gode afleveringer til medspillerne. En strålende præstation. Han havde ingen problemer i duellerne med Jens Stage og Nicolaj Thomsen på midtbanen. Kan Madsen fortsætte, har FC Midtjylland fundet en ny juvel. Faldt en smule i niveau efter pausen.

Kampens værste:
Mikkel Kaufmann mangler fortsat at finde sine fødder i FC København. Der var ikke mange stærke FCK-præstationer mod FC Midtjylland, men Kaufmann førte en anonym tilværelse og smed flere bolde væk. Blev udskiftet efter 65 minutters spil.

Pep Biel spillede også en skuffende kamp for FCK, men kampens dårligste var den tidligere AaB'er Mikkel Kaufmann.

Kampens detalje:
Endelig, fristes man til at sige. Efter ikke at have spillet en Superliga-kamp siden 16. august 2019 på grund af en korsbåndsskade var U21-landsholdsspiller Jonas Wind tilbage for FC København mod FC Midtjylland. Angriberen, som der er så store forventninger til i FCK, blev skiftet ind ved anden halvlegs start, og nu handler det så om at finde kampformen igen for Wind. Han spillede 45 anonyme minutter.

Læs også:Startopstillinger: Thomsen erstatter Zeca mod FC Midtjylland

Læs også:Efter Randers-skalp: AC Horsens går efter europæisk deltagelse

Læs også:Falk slår fast: Skal ikke blive i FCK for evigt

Læs også:Efter forsøg: Der arbejdes mod fuld kapacitet i starten af næste sæson

Læs også:Pierre Bengtsson vil nå 300 kampe for FC København