Video : Tipsbladet
Superliga

Vejle-byrådsmedlem langer ud efter kulturministeren: Grotesk

Kulturminister Joy Mogensen er ikke i høj kurs hos et af byrådsmedlemmerne i Vejle, som gerne ser flere tilskuere på lægterne til oprykningsfest i Nørreskoven.

Byrådsmedlem i Vejle, Christoffer Melson (V), er meget utilfreds med kulturminister Joy Mogensens (S) håndtering af, hvor mange tilskuere Vejle Boldklub må have på stadion til tirsdagens mulige oprykningskamp mod Nykøbing.

Det fortæller han til Vejle Amts Folkeblad.

Læs også:FC Midtjylland mister talenttrio

I øjeblikket må Superliga-kandidaterne kun få 500 tilskuere på stadion til tirsdagens kamp, men det er alt for lidt ifølge Melson

- I lyset af det, som sker i Superligaen, er det grotesk, at man i Vejle kun må lukke 500 ind. Der må være mulighed for, at man i det mindste må få lov til at spille for 2000-3000 tilskuere på et stadion som det i Vejle, siger byrådsmedlemmet.

- Det virker ærligt talt som om, at de mennesker, der skal tage beslutningen, er taget på sommerferie, og hvis det er tilfældet, må de kaldes tilbage på arbejde for at få løst det her.

Læs også:Vejle er ét point fra oprykning: Går efter sejren i næste kamp

Vejle kan med bare ét point mod Nykøbing sikre sig oprykning til 3F Superligaen, eftersom klubben lige nu er ni point foran Viborg på andenpladsen med tre spillerunder igen.

Tirsdagens kamp mod Nykøbing spilles på hjemmebane i Nørreskoven med kampstart fra klokken 19.00.

Læs også:Vejle-topscorer tør ikke jinxe oprykning med tidlig fejring

Læs også:Viborg sikrer sen uafgjort på Amager - udskyder Vejles oprykningsfest

Læs også:Vejle er millimeter fra Superligaen efter sejr over Vendsyssel