Video : Tipsbladet
Superliga

Optakt: OB - Randers FC

Der er returkamp søndag eftermiddag, hvor OB og Randers FC tørner sammen. Et hold er efter denne runde færdig for sæsonen.

Kampfakta:
Kampstart: Søndag klokken 16.00
Spillested: Nature Energi Park, Odense
Dommer: Jakob Kehlet
Slutspil: Europa Playoff
På TV: Eurosport 2
Hashtag: #obrfc #sldk

Holdnyt:
OB:
Fynboerne var foran med 1-0 i Randers, men holdet var ikke i stand til at holde føringen. I stedet endte det med, at Randers kom tilbage og vandt med 2-1. Dermed er der alt at spille for, når der er returkamp i Odense søndag.

Randers kan nøjes med uafgjort, mens OB skal vinde opgøret - enten med 1-0 eller med en sejr på mindst to mål. 2-1 vil sende opgøret i forlænget spilletid og eventuel straffesparkskonkurrence.

Senest var OB uden Sayouba Mandé, Alexander Juel Andersen, Janus Drachmann, Aron Thrandarson og Mart Lieder, der alle sad ude med skader. Af dem er Mandé og Aron Thrandarson tilbage i truppen, mens de tre andre fortsat sidder over. 

OB er også uden Oliver Lund, der har raget en karantænedag til sig.

Randers FC:
Thomas Thomasberg var ikke tilfreds med første halvleg i opgøret i Randers, og klubben fik vist kvaliteterne i anden halvleg, så kampen altså tippede over til Randers' fordel.

Men med en sejr på 2-1 er alt stadig i spil i Odense, og derfor kan kronjyderne ikke tillade sig at hvile på laurbærerne.

Randers kommer til opgøret med lidt skader i truppen. Erik Marxen og Mathias Greve har ikke spillet de sidste kampe for holdet og er ude igen, og så ligner det, at Johnny Thomsen har spillet sin sidste kamp for RFC. Han måtte udgå lørdag med en skade og er ikke klar til opgøret i Odense.

Thomas Thomasberg kunne bringe Marvin Egho i opgøret mod Randers. Han kom ind fra bænken. Både Alhaji Kamara og Emil Riis Jakobsen scorede for kronjyderne, hvorfor de må formodes at holde deres pladser i Thomas Thomasbergs angreb.

Karantæne:
OB
: Oliver Lund
Randers FC: Ingen

Bud på startopstillinger:
OB
(4-4-2): Christensen - Johnson Laursen, M. Lund, Tverskov, Skjelvik - Opondo, Thomasen, Kløve, Frøkjær-Jensen - Fenger, Svendsen

Randers FC (4-4-2): Carlgren - Kallesøe, Piesinger, Graves, Kopplin - Kehinde, Rømer, Lauenborg, Hammershøy-Mistrati - Kamara, Riis Jakobsen

Profilen:
Mikkel Kallesøe kom ind i stedet for Johnny Thomsen senest, da den rutinerede back blev skadet, og Kallesøe var et friskt pust med masser af gode fremløb og godt arbejde defensivt. Nu får han en ny chance for at imponere.

Vidste du, at..:
Mens OB altid har det svært i Randers, har Jakob Michelsens mandskab det omvendt ganske fint hjemme mod kronjyderne. Seks af de seneste syv i Odense har OB vundet, og den sidste af de syv er endt uafgjort.

Dom:
Det tegner til at blive en ny og tæt kamp, hvor hjemmeholdet skal op og have scoret, hvis de skal videre til en kamp mod AC Horsens.

OB er godt nok ramt af skader, men har alligevel en del kvalitet på holdet, som gerne skal komme til udtryk mod Randers FC.

Omvendt har Randers en god og solid base, som skal løfte holdet og sikre en samlet sejr over OB.

Vi tror på, at statistikken igen får ret - som den gjorde det i sidste weekend med en Randers-sejr - 1-0 til OB, der går videre på reglen om udebanemål. 

Tidligere indbyrdes kampe og form: