Video : Tipsbladet
1. division

Viborg-chef anerkender stærke Vejle: Vi tager revanche næste år

Jesper Fredberg anerkender, at Vejle er fortjente oprykkere fra NordicBet Ligaen er fortrøstningsfuld for Viborgs chancer fremadrettet.

Tirsdag aften kunne de lade champagnepropperne spring i Vejle, der rykker op i Superligaen. Det betyder samtidig, at Viborg FF må tage til takke med andenpladsen, der giver en ny sæson i den næstbedste række.

Det er med den nuværende strukturændring kun førstepladsen, der sikrer oprykning, men til næste år er det igen de to øverste placeringer, der skal en tur op i Superligaen. En andenplads vil altså være rigeligt for Viborg til næste år, men ikke i denne ombæring.

- Ja, det ville vi gerne have haft. Vi må vende den om og sige, at næste vil den give oprykning. Vi har vist, at vi kan være med i toppen 1. division. Vi er vidende om, at det bliver en stærk 1. division næste år, siger Viborg FF-sportschef Jesper Fredberg til TV3 Sport.

Fredberg er fortrøstningfuld frem mod næste sæson, hvor det foreløbigt står klart, at Esbjerg fB og Silkeborg IF kommer ned fra Superligaen, mens FC Helsingør kommer op fra 2. division.

- Niveauet må nok være det højeste, vi nogensinde har set i 1. division, med de hold, der kommer ned og de hold, der forsvinder. Jeg synes, vi står godt rustet. Vi har en stærk stamme med unge spillere, der banker på. Vi har en spillestil, der bliver bedre og bedre. Jeg er rimelig fortrøstningsfuld, men vi anerkender også, at der kommer nogle klubber ned, der har nogle økonomiske muskler, hvor vi ikke kan være med. Vi skal være skarpe på nogle af de andre punkter, siger Fredberg til TV3 Sport.

Han anerkender, at Vejle er den rigtige oprykker:

- Ja, det må man sige. Tillykke til Vejle. De har været mere stabile og skrabet de point ind, som der skulle til for at rykke op. Cadeau til dem og så tager vi revanche næste år.