Video : Tipsbladet
Superliga

Frederiksen har positive udfordringer i Brøndby-angrebet

Brøndbys cheftræner Niels Frederiksen har nu både Simon Hedlund og Samuel Mraz til rådighed igen efter deres corona-karantæne.

I Brøndby har coronasmittede Simon Hedlund og Samuel Mraz ude haft den reaktion, at Mikael Uhre og Jesper Lindstrøm tog muligheden til sig, de to fik chancen for at vise sig frem for fansene og trænerteamet.

Derfor har Brøndbys cheftræner Niels Frederiksen fået sig et luksusproblem nu, da de to tidligere corona-positive nu er med igen til den kommende kamp mod AaB. Det erkender han i et interview med fanmediet 3point.dk.

Læs også:Brøndby-talent har mod på mere: Vil gerne spille hele tiden

- Efter de her kampe er der da kommet ekstra konkurrence om vores angrebspositioner, det synes jeg, siger han og fortsætter:

- For jeg synes jo, at Uhre og Jobbe har grebet chancen, så der er positive udfordringer, som jeg skal overveje til næste kamp, lyder det fra Nielsen Frederiksen.

Læs også:Coronatests bliver billigere for Superliga-klubberne

Særligt Mikael Uhre har gjort sig meget godt bemærket i fraværet af Mraz og Hedlund, da han stod for et hattrick samt en enkelt assist i 4-0-sejren over FC Nordsjælland, ligesom han også gjorde en god figur mod FCK søndag.

I forbindelse med Hedlund og Mraz blev de begge testet positive uden at have vist symptomer på Covid-19.

Kampen mellem Brøndby og AaB spilles søndag klokken 18, og den sendes direkte på Canal 9.

Læs også:BIF-talent fik scoring annulleret i derby: Det må blive næste gang

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Læs også:Overblik: Sådan ser slutspillet i Superligaen ud