Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: Midtbanespiller har ingen fremtid i FCK - flere andre er på vippen

Ifølge det danske medie Ekstra Bladet har Nicolaj Thomsen ikke en fremtid i FC København.

FC København har haft store problemer i denne sæson - både med skader og med spillet - og Ståle Solbakkens mandskab skal nu kæmpe hårdt for at holde fast i andenpladsen. Der er kun to point til AGF på tredjepladsen, og netop AGF er FCK's modstander på søndag i en meget vigtig kamp for begge mandskaber.

For FC København er spillet om truppen næste sæson allerede i gang, og ifølge det danske medie Ekstra Bladet kommer der til at ske ændringer i truppen.

Ekstra Bladet fortæller, at Nicolaj Thomsen ikke har nogen fremtid i FCK. Selv om kantspilleren fortsat har et år igen af sin aftale med løverne, er det ikke meget spilletid, det er blevet til for Thomsen, og de få chancer, han har fået, har han ikke grebet. Derfor mener mediet at vide, at det trækker op til et farvel til Thomsen i FCK.

Læs også:Dansker står for defensiven i Brentford: Præget af min tid i FCK

For Thomsen selv giver det også mening, at han skal ud og finde noget mere fast spilletid. Selv om han sikkert ikke formår at lande en ny kontrakt til samme gunstige lønvilkår, som da han skiftede fra Nantes til FC København, har den 27-årige skagbo bare spillet fem gange fra start og været på banen i 11 kampe i Superligaen denne sæson. Det er ikke nok for en spiller, der engang var et stort navn i dansk fodbold og har en enkelt A-landskamp på cv'et.

Flere andre er også på vippen i FCK. Ragnar Sigurdsson har kontraktudløb og har været gennem et forår med skader, hvorfor det formentlig heller ikke bliver til en forlængelse.

Derudover er Dame N'Doyes fremtid i FCK fortsat i fare. Ståle Solbakken har tidligere gjort det klart, at man snart skal træffe en beslutning omkring N'Doye, der i april var igennem en knæoperation i forsøget på at få ham helt klar, så knæet ikke svumler op til en ballon efter kampe.

Læs også:Optakt: Brøndby IF - AaB

Den brølstærke angriber spillede 80 minutter af opgøret mod AGF for et par uger siden, men har ikke været i aktion i de sidste par kampe. Meget afhænger af, om den 35-årige kan holde til belastningen i knæet. Ellers får angriberen, der har scoret otte gange i 13 kampe, ikke en ny aftale.

Sten Grytebust, Sotirios Papagiannopoulos og Bryan Oviedo er angiveligt også på vippen hos Superligaens nummer to.

Læs også:AGF's kamp mod Brøndby udsolgt på få timer

Læs også:Absalonsen om forlængelse: Har vist, at jeg kan være med endnu

Læs også:Medie: SønderjyskE forlænger med Johan Absalonsen